Flyttefirma København

Flyttefirma København

Faste lave priser og kunden i fokus 

Du har sikkert søgt internettet igennem med søgninger som ”Bedste flyttefirma København”, ”Billigt flyttefirma København” og ”Flyttefirma København pris”. Nu er du endelig landet det rette sted. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S har vi kunden i fokus og yder god kundeservice gennem hele flytningen. Vi ved, at en flytning på forhånd kan virke hektisk, besværlig og uoverskuelig, hvis man skal klare det hele selv – derfor står H.C. Andersens Flyttefirma A/S klar til at yde en hurtig, professionel og gnidningsfri flytning. Vi klarer selvfølgelig det hele til fornuftige og faste lave priser og vi giver altid et gratis uforpligtende tilbud.

Flytning i København for private

Den danske hovedstad har mange trapper og opgange, som kan give sved på panden, når din seng, sofa og reol skal flyttes fra en ejendom til en anden. Med et opkald til H.C. Andersens Flyttefirma A/S bliver din flytning klaret hurtigt og effektivt, uden at du skal bekymre dig om ømme ben og ondt i ryggen. Vi tropper altid op med mindst én lastbil og to kompetente flyttemænd, der flytter dine ting effektivt og forsigtigt. Vi gør det hele med et smil og med kundeservice i højsædet – på denne måde forvandler vi en stresset flytning til en god oplevelse.

Med sans for effektivitet, faglig ekspertise og troværdighed, leverer H.C. Andersens Flyttefirma A/S den hurtige og sikre flytning i København, som du har brug for. Vi er bevidste om, at ejendele kan have både emotionel og pengemæssig værdi. Derfor passer vi omhyggeligt på dine ting, uanset om det drejer sig om en dyr designerstol eller et arvestykke, som betyder meget for dig. Hos os går effektivitet og omhu nemlig hånd i hånd, for vi passer på dine ting, som var det vores egne.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S dækker vi alle aspekter ved en flytning. Vi tilbyder således:

  • Nedpakning af dine ejendele
  • Forsvarlig transport og flytning af dine ejendele
  • Rengøring af til- og fraflyttede bopæle
  • Opkøb og rydning af dødsbo
  • Forsikring i henhold til forsikringsloven

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud på privatflytning. 

Du kan også læse mere om billigt flyttefirma København her. 

Flytning København for erhverv

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S har vi stor erfaring i at foretage flytninger for erhvervsdrivende og virksomheder. Når I vælger os, er I sikre på en gnidningsfri proces, hvor I ikke spilder tid og kræfter på flytningen. Ved at koordinere flytningen sørger vi for en effektiv flytning, som forstyrrer den daglige drift mindst muligt. På denne måde kan medarbejderne uforstyrret koncentrere sig om deres arbejde, mens vi sørger for flytningen. Vi udbyder alle de services inden for flytning, som en virksomhed har brug for:

  • Kontorflytning: Vi sørger for ned- og udpakning, montering af IT, opkobling af elektroniske skriveborde, samling af inventar, ophængning af billeder og reoler og meget mere. Læs mere om kontorflytning her. 
  • Domicilflytning: En domicilflytning kan virke som en stor opgave, men hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S har vi stor erfaring med flytninger af denne type. Vi kan derfor tilbyde totalløsninger, hvor vi sørger for alt fra projektering, koordinering og flytning af IT-udstyr til arkivflytning, udpakning og meget mere. Læs mere om domicilflytning her. 
  • Ned- og udpakning: En erhvervsflytning handler om mere end bare at flytte ting. Skriveborde, computere og andet elektronik skal afmonteres – og ved udpakning skal det hele sættes korrekt op igen. H.C. Andersens Flyttefirma A/S sørger for, at jeres virksomhed hurtigt kan sætte gang i arbejdet igen. Læs mere om ned- og udpakning her. 

Kontakt os her for et uforpligtende tilbud på erhvervsflytning. 

Sikker opbevaring af ejendele og inventar

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder vi også sikker opbevaring. Vi kan opbevare dine møbler og ejendele, hvis du endnu ikke er helt klar til at flytte ind i din nye bolig – eller hvis du bare mangler et sted, hvor du kan have dine ting i sikkerhed. Vi tilbyder også opbevaring af kontorinventar for virksomheder, hvis jeres virksomhed eksempelvis skal flytte i andre lokaler, eller hvis I står over for en udskiftning af inventar, er vi klar med en sikker og nem løsning.

Vi kører ejendele og inventar til opbevaring, så tingene fylder så lidt som muligt og samtidig står sikkert og forsvarligt.

Vores opbevaringslager er både alarmsikret, videoovervåget og beskyttet mod skadedyr – du kan således være helt sikker på, at dine ejendele og dit inventar er i trygge hænder hos os.

Læs mere om mulighederne for opbevaring. 

Priser som du kan stole på

Når du bruger H.C. Andersens Flyttefirma A/S skal du ikke bekymre dig om ubehagelige efterregninger. Vi leverer den bedste service på markedet – til de bedste priser. Vi giver altid en fast timepris og/eller faste tilbud (inkl. moms) – på denne måde er du ikke i tvivl om prisen, når vi møder op hos dig. Hos os er et fast tilbud derfor til at forstå. Det kalder vi gennemsigtighed med kunden i fokus.

Står du over for en privatflytning, så kan du se vores faste priser på privatflytning her. 

Vores priser på erhvervsflytning er også faste – se dem her. 

Vi dækker hele Danmark – og langdistanceflytninger til og fra udlandet

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S kan du ikke kun få en kompetent og effektiv flyttemand København – vores flyttemænd dækker hele landet. Hvis du står over for en flytning til udlandet hjælper vi også gerne, og vores eksperter er klar med råd og vejledning, som sikrer en gnidningsfri flytning uanset distance.

Kontakt H.C. Andersens Flyttefirma A/S for en hurtig og sikker flytning

Ønsker du et flyttefirma København, hvor priserne er lave, servicen er i top og dine ting flyttes med et smil, så kontakt H.C. Andersens Flyttefirma A/S. Vi leverer en hurtig, sikker og eventyrlig let flytning – vi gør din flytning til en god historie. Vores medarbejdere og flyttekonsulenter er altid klar til at hjælpe dig. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Find vores kontaktoplysninger her. 

Du kan også udfylde vores formular her - så vender vi tilbage inden for 24 timer med et skarpt og uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen