hvad koster en flyttemand

Hvad koster en flyttemand?

Få et godt og uforpligtende tilbud på din flytning

Hvad koster en flyttemand? Der findes mange forskellige priser på privat- og erhvervsflytninger – men hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder vi flytninger til de mest konkurrencedygtige og gennemsigtige priser. Læs mere om vores priser her eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på netop din flytning.

 

Hvad koster en flyttemand?

Har du søgt på ”Hvad koster en flyttemand?”, ”Hvad koster flyttemænd i timen” eller ”Hvad koster et flyttefirma” uden at finde det, du søgte efter? Så er du endelig landet det rigtige sted. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S finder du nemlig en udførlig prisliste på både privat- og erhvervsflytninger og hvis denne ikke er svar nok, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Du finder vores priser på privatflytning her. 

Du finder vores priser på erhvervsflytning her. 

Hos H.C. Andersens Flyttefirma har du mulighed for selv at vælge flyttepakke, antal flyttemænd, flyttebilens størrelse og hvor meget af flytningen du vil have hjælp til.

Fælles for alle vores flyttetilbud er, at vi tilbyder de bedste og mest gennemsigtige priser, som inkluderer:

  • Intet starttillæg
  • Intet lørdags-, søndags- eller aftentillæg
  • Fast uforpligtende tilbud
  • Ingen kilometertæller
  • Intet tillæg for indpakning
  • Afregning pr. halve time efter 2 timer
  • Gratis uforpligtende konsulentbesøg

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S forsøger vi at holde priserne så langt nede som muligt, så du får den bedste start på flytningen. Vi tilbyder timepris og/eller faste priser på flytning, så du altid er på forkant med flytningen, da ingen kan lide tillæg og uforudsete udgifter.

 

Professionel og effektiv flyttehjælp 

H.C. Andersens Flyttefirma A/S er et veletableret flyttefirma, som tilbyder markedets bedste flytteservice til markedets bedste priser. Du kan vælge H.C. Andersens Flyttefirma A/S med god samvittighed, da vores erfarne og veluddannede flyttemænd er blandt Danmarks bedste, så dine ejendele altid vil være i trygge hænder, og endda til favorable flyttepriser.

Vores kunder er altid i fokus. Derfor har vi også samlet udtalelser fra tidligere kunder. Læs hvad vores kunder siger her. 

 

Kontakt os i dag og få et uforpligtende flyttetilbud

Kontakt os i dag og få et ekstraordinært godt tilbud på flytning. Hos os er du sikret kvalitetstransport med sans for effektivitet og kundetilfredshed. Står du stadig med spørgsmålet ”Hvad koster en flyttemand?” og "Hvad koster en flytning?", kan du give os et kald og få et uforpligtende flyttemænd tilbud. Ellers kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage inden for 24 timer. Vores erfarne medarbejdere står altid parat til at hjælpe dig.

Du kan finde vores kontaktinformationer her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan