Tilbud på flytning

Tilbud på flytning

Få det bedste tilbud på flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S

Flytning kan være en bekostelig affære, hvis du ikke indhenter tilbud på flytning og aftaler en fast pris inden selve flytningen. Derfor tilbyder vi at sende en af vores flyttekonsulenter ud og vurdere, hvad din flytning præcist vil koste – og denne pris holder vi og mere til.

Indhent tilbud her. 

 

Konkurrencedygtige og gennemsigtige priser

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er vi kendte for vores konkurrencedygtige og gennemsigtige priser, som giver vores kunder den bedste flytteoplevelse. Vores priser er altid faste og uden skjulte tillægsomkostninger, så du kender den helt præcise pris på forhånd.

Nogle af fordelene ved H.C. Andersens Flyttefirma A/S er:

  • Intet starttillæg
  • Intet weekendtillæg
  • Ingen kilometertæller
  • Intet indpakningstillæg
  • Tilpasset flytning i forhold til størrelse flyttebil og antal flyttemænd
  • God fast pris

Du kan læse mere om vores priser her.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker et godt flyttefirma tilbud.

Indhent tilbud på flytning her. 

 

Professionel flytning for private og erhverv

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde sørger vi for en professionel flytning efter dine behov. Vi klarer alle slags flytninger hurtigt, sikkert og effektivt. Vi tilpasser flytningen, så du kun betaler for den størrelse bil og antal flyttemænd, du skal bruge for at få den mest effektive flytning.

Læs mere om privatflytning her. 

Læs mere om erhvervsflytning her. 

 

Vi dækker hele Danmark og mere til

H.C. Andersens Flyttefirma A/S dækker hele Danmark, så uanset hvor du skal flytte fra og til, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder også langdistanceflytninger.

Du kan læse mere om områderne vi dækker her.

Du kan læse mere om langdistanceflytning her. 

 

Det vigtigste for os er vores kunder

Vi har altid fokus på at skabe den bedste flytning for vores kunder – både i forhold til kvalitet, pris og service. Dette afspejles også i vores kunders anmeldelser, som du kan se på Trustpilot og her. 

Du kan også her læse mere om os som flyttefirma, og hvorfor du skal vælge at få det bedste flyttemand tilbud hos os. 

 

Kontakt os og få et godt flyttetilbud

Flytning er altid et større projekt og derfor er det vigtigt at vælge et flyttefirma, som man har tillid til. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er du garanteret professionel flytning, god kundeservice og konkurrencedygtige priser.

Tøv derfor ikke med at kontakte os for at få det bedste flyttemænd tilbud.

Indhent tilbud her.

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen