Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Sjælland

H.C. Andersens Flyttefirma A/S er dit professionelle flyttefirma på Sjælland

Hvis du skal flytte til eller fra Sjælland, så kan H.C. Andersens Flyttefirma A/S hjælpe dig, hvad end du er privatkunde eller erhvervskunde. Vi tilbyder altid faste lave priser til konkurrencedygtige priser.
Vi er specialister i flytning, og vælger du os, er du garanteret professionelle og kompetente flyttemænd, der håndterer dine ejendele forsvarligt og altid overholder aftaler.

 

H.C. Andersens Flyttefirma A/S har mange års erfaring inden for flyttebranchen

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S samler vi på glade kunder og går meget op i at levere god flytteservice af højeste kvalitet. Vi sikrer høj kundetilfredshed ved altid at være effektive og overholde aftalte frister.

Vi har været i branchen i mange år, hvilket er din garanti for professionel, effektiv og forsvarlig flytning hver gang. Vi har alt det rette flytteudstyr, så ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi tilbyder desuden ekstra services som ned- og udpakning af dine ejendele samt sikker opbevaring af dem, hvis nødvendigt. Du kan ligeledes købe eller leje flyttekasser af os. Derudover sælger vi også indpakningspapir, bobleplast, bølgepap og flyttetæpper, så dine ejendele ikke går i stykker undervejs.

Se vores priser på udstyr til indpakning her.

 

Der er mange grunde til, at du skal vælge os ud af alle de mange flyttefirmaer Sjælland

H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder faste lave priser på privat- og erhvervsflytning, hvilket betyder, at du ikke får nogle dårlige overraskelser, når der skal afregnes. Udover faste lave priser så er der mange andre fordele ved at vælge os som dit lokale Sjælland flyttefirma: 

  • Lad os klare det hårde arbejde og undgå tunge løft
  • Vi har lastbiler med plads til alle dine ejendele
  • Vi opbevarer gerne dine ejendele
  • Vi tilbyder en flyttekonsulent ved langdistanceflytning
  • Professionel og forsvarlig håndtering af al inventar
  • Vi klarer hele flytningen, så du ikke behøver at planlægge hjælp fra familie og venner
  • Mens vi klarer flytningen, kan du få styr på andre og vigtigere ting

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud fra dit lokale flyttefirma Sjælland, så lad H.C. Andersens Flyttefirma A/S komme med et godt og uforpligtende tilbud på din flytteopgave

Når du har brug for et lokalt flyttefirma Sjælland til at varetage din flytning til eller fra Sjælland, så kan vi med garanti hjælpe dig. Vi har faste lave priser på flytning, så du ikke bliver overrasket. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden eller skrive en mail på info@hc-a.dk for et uforpligtende tilbud på din flytning.  

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen