Ned- og udpakning til private

Ned- og udpakning til private

Vi sørger for din ned- og udpakning i forbindelse med din flytning

Står du midt i en omfattende og krævende flytning, som du hverken har tid eller overskud til? Så har H.C. Andersens Flyttefirma A/S løsningen. Vi klarer hele flytningen for dig, herunder også den omfattende ned- og udpakning af alle dine mange ejendele, så du kan koncentrere dig om alt andet. Vi leverer altid en hurtig, effektiv og sikker flytning, som samtidig er til konkurrencedygtige priser.

 

H.C. Andersens Flyttefirma klarer din flytning hurtigt og sikkert

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S har vi altid vores kunder i fokus. Derfor tilbyder vi flytning præcist efter dine behov og ønsker. Uanset, om du blot har brug for transport af dine ejendele eller du også ønsker, at vi varetager ned-og udpakning af dine tallerkner, kopper, bøger og de mange andre ting et hjem består af, står vi klar til at hjælpe. Vores flytteuddannede og kompetente flyttemænd sørger for, at alle dine ting bliver flyttet hurtigt og sikkert. 

I forbindelse med en flytning tilbyder vi blandt andet:

  • Gratis besøg af en af vores flyttekonsulenter
  • Nedpakning og udpakning
  • Opbevaring af ejendele
  • Leje af flyttekasser
  • Faste priser
  • Flytterengøring
  • Flyttelift

Uanset, hvilket behov du har i forbindelse med din flytning, står H.C. Andersens Flyttefirma A/S klar til at hjælpe. 

 

Vi gør din flytning til en god historie

Når du henvender dig til H.C. Andersens Flyttefirma A/S for enten et uforpligtende tilbud eller bookning af din flytning, bliver du straks tilknyttet en af vores flyttekonsulenter. Flyttekonsulenten kommer gratis ud og besigtiger din privatflytning og rådgiver i forbindelse med flytningen. Her kan vi også give dig en fast pris på din flytning, så der ikke opstår nogen uforudsete udgifter. På den måde sikrer vi, at din flytning bliver til en god historie. 

Du kan læse mere om vores priser her.

 

Kontakt os

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S har vi stor erfaring med privatflytninger. Vi håndterer mere end 2.000 flytninger om året og har derfor stor erfaring med at levere den bedste flytning og service til vores kunder. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål angående flytning, er du velkommen til at ringe til os. Vores medarbejdere og flyttekonsulenter står altid klar til at hjælpe dig med din flytning.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen