Privatflytning - H. C. Andersens Flyttefirma er klar til at servicere dig.

Afdeling for privatflytning

At flytte kan være en stor og uoverskuelig opgave. Derfor tilbyder vi hos H.C. Andersens Flyttefirma en hurtig og sikker privatflytning

Vi kan altid levere konkurrencedygtige flyttepriser, og vi rykker ud i hele landet døgnet rundt. Såfremt du flytter udenlands, klarer vi også det.

Her får du vores faste priser på privatflytning

icon flyttebil

25m3 flyttebil

icon

2 flyttemænd

1000,-

pr. time - inkl. moms

icon flyttebil

25m3 flyttebil

icon

3 flyttemænd

1250,-

pr. time - inkl. moms

icon flyttebil

50m3 flyttebil

icon

2 flyttemænd

1250,-

pr. time - inkl. moms

icon flyttebil

50m3 flyttebil

icon

3 flyttemænd

1500,-

pr. time - inkl. moms

icon flyttebil

75m3 flyttebil

icon

4 flyttemænd

2000,-

pr. time - inkl. moms

Læs flere detaljer om, hvad der er inkluderet i vores faste priser

Vi håndterer årligt over 2000 privatflytninger og hjælper også gerne dig

Vi er et flyttefirma, der gør din flytning til en god historie og vores medarbejdere møder altid op med et smil på læben. Vores flyttemænd er flytteuddannede og yderst kompetente, når det gælder håndteringen af dine ejendele.

Vi påtager os derfor store såvel som små opgaver indenfor privat flytning og tilbyder samtidig rengøring og klargøring af til- og fraflyttede boliger. Desuden er dine genstande altid forsikret hos os.

Vi klarer alt fra lejlighedsflytning til husflytning og genhusning

Hos H.C. Andersens flyttefirma er vi vant til, at håndtere mange forskellige typer flytninger – store som små, om du flytter i lejlighed eller i hus. 

Vi tilbyder privatflytning på hele Sjælland, Odense samt langdistanceflytning. Vi har især erfaring med at flytte i Københavnsområdet, som navnlig inkludere lejlighedsflytning. Vi har dog altid faste lave priser, og tager ikke ekstra gebyrer, uanset hvilken etage du skal flytte fra eller til.

Nedpakning, udpakning og opbevaring

Vi ankommer altid til tiden, og er grundige og effektive i vores arbejde. Vores flyttemænd ved, hvordan man nedpakker og transporterer tunge og værdifulde ejendele og sørger altid for at dine ting kommer frem i samme stand. 

Vi tilbyder også udpakning og opsætning af dine ejendele, så du hurtigt kan komme på plads på din nye adresse.
Har du brug for opbevaring af alle eller dele af dine ejendele, tilbyder vi opbevaring i vores eget lager. Lageret er videoovervåget og alarmsikret, så jeres inventar er i trygge hænder.

Læs mere om dine opbevaringsmuligheder her.

Leje af flyttekasser og gode flyttetips

Vi ønsker at gøre din flytning så nem og overskuelig som muligt, og tilbyder derfor også leje af både flyttekasser, flyttetæpper og møbelhunde. Vores flyttekasser findes i mange forskellige størrelser, og kan imødekomme ethvert behov. 

Vi ved at en flytning kan virke som en lang og uoverskuelig proces. Derfor kan du med fordel læse vores flyttetips og blive godt klædt på til din flytning.

Du finder vores flyttetips her.

Få gratis besøg af en af vores flyttekonsulenter

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler du er i trygge hænder når du flytter med os. Derfor tilbyder vi gratis konsultation med en af vores dygtige flyttekonsulenter inden din flytning. 

En flyttekonsulent kan hjælpe dig med hvordan dine ejendele bedst pakkes ned, samt rådgive dig i eventuelle spørgsmål vedrørende din flytning. 

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 28 88 88 80, og booke en flyttekonsulent eller indhente et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan også indhente et flyttetilbud, ved at udfylde denne formular.

Som H.C. Andersens ville have sagt "At flytte er at leve".

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca