Langdistanceflytning

Langdistance

Skal du flytte til udlandet, kan vi stå for at udføre din flytning. H. C. Andersens flyttefirma flytter også til udlandet til en fast, fornuftig pris. Vores erfaring med langdistanceflytninger giver os en konkurrencefordel og ikke mindst et gode for vores kunder. Vores erfarne flyttemænd er også erfarne og ansvarlige chauffører.

Bor du i København eller omegn så kontakt os for hjælp fra vores flyttemænd flyttemand Frederiksberg der altid rykker ud med kort varsel.

Langdistance flytning

Vi har faste aftaler, som betyder, at vi flytter og leverer forskellige bil- og flyreservedele til lande som Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Ungarn, Østrig.

Med os kan du også flytte til Tyskland.

Udover at flytte til Europæiske lande, har vi også stor erfaring med at fylde containere og sende dem udenlands. De destinationer, vi ofte flytter til, er Dubai, Singapore, Hong Kong, USA, Sydafrika og Beijing. Derudover flytter vi langdistance til Afrika, Asien, Nordamerika, Sydamerika. Vi har mange store internationale samarbejdspartnere, og desuden fungerer vi som en international partner, når udenlandske flyttefirmaer sender deres containere til Danmark.

Containerne vi sender er for det meste på enten 10, 20 eller 40 kubik.

Du får din egen konsulent

Som en del af vores flytteservice sender vi en konsulent ud til dig, for at vi sammen kan planlægge flytningen, så den foregår efter dit behov. Vores konsulent er samtidig også din flytterådgiver under hele processen. Konsulenten er også med til at pakke containeren eller flyttebilen.

Herudover vil vi være behjælpelige med alt fra at pakke ind til at bære. Hvis du har værdifulde genstande, kan vi pakke dem ned i specielle kasser, der er bygget til den enkelte genstand. Desuden vil størstedelen af dit inventar blive pakket ind i bølgepap og bobleplast. Vi har en hel speciel teknik, som vi bruger til at pakke dine malerier eller billeder ind således, at der ingen mulighed er for ridser eller skrammer.

Forbered dig med flyttetips fra eksperterne.

Hos H. C. Andersens Flyttefirma går vi op i, at dine ting bliver leveret ubeskadiget og ikke mindst, at du kommer godt ind i dit nye hjem. Vi hjælper naturligvis også til med nedpakningen. Det eneste, vi behøver, er en dato samt din nye adresse, så er du ét skridt nærmere mod en god flytteoplevelse. Dine ting bliver hentet på A og leveret til B, naturligvis via den korteste og bedste rute til destinationen.

Vi tilbyder faste priser, så du slipper for udforudsete udgifter.

Ring til os og få en uforpligtende snak omkring din langdistanceflytning og et flyttetilbud.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen