• Forside
  • Kundeservice
  • Vores kunder siger
referencer

Referencer

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er vi meget stolte af vores referencer fra vores kunder.

Herunder kan du læse referencer, som nogle af vores kunder har skrevet om os og vores services.

 

Rigtig glad for samarbejdet

”Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik.” 

Caroline Viskum

 

Fremragende service

Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen.

Hanne Skjelmose

 

God flytning

Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt!
Kan varmt anbefale det! :)

Jakob Brygger Falk Hansen

 

Super service

Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'.

Rebecca

 

Mine redningsmænd

HC Andersens Flyttefirma reddede mig og trådte til med kort varsel. De var professionelle og servicemindede fra start til slut. Flyttekasserne blev leveret på det tidspunkt, der passede mig (uden for arbejdstid). De kom til tiden, udførte opgaven inden for det aftalte antal timer, intet gik i stykker - og det hele blev taget med et smil, også selvom det var en træls flytning fra 5. sal på en fredag aften. Alt blev oven i købet klaret til en fornuftig pris. Jeg vil klart anbefale HC Andersens Flyttefirma!!!

Kristina

 

Alt gik som aftalt

Super god flytteservice, med friske og professionelle flyttefolk. Kan anbefales til at flytte hæve/sænke skriveborde og arkivskabe! Alt gik som aftalt og ingen klager eller brok fra flyttefolkene, som flyttede i over 10 timer. Vil bruge dette firma igen, da jeg var yderst tilfreds. 

Thomas Hansen

 

Utrolig hjælpsom og professionel

Et af mine afdøde familiemedlemmers møbler skulle flyttes fra Sydfrankrig, hvilket var meget besværligt for mig, da jeg ikke selv havde mulighed for at flytte dem.

Tilfældigvis havde en af mine venner, som kommer derfra, benyttet sig af H.C. Andersens Flyttefirma. Jeg fik talt med deres konsulent og vi fik, meget smertefrit, udarbejdet alle detaljer om, hvordan det hele skulle foregå. Der var ingen komplikationer under forløbet, og alt gik som smurt. 
Derfor kan jeg varmt anbefale firmaet.

Dune Zerna

 

Fantastisk flytning

I forbindelse med min flytning for nylig, havde jeg gang i H.C. Andersens Flyttefirma ad flere omgange. Når jeg kontaktede firmaet, vendte de prompte tilbage, så vi kunne lave en aftale. Jeg fik både leveret kasser, bobleplast og indpakningspapir til yderst fornuftige priser. Ved alle aftaler kom Kim & co. til tiden, og ingen opgave var for stor, for lille eller for besværlig. Man blev altid mødt med smil og høflighed… også efter at de havde slæbt møbler til 4.sal i bagende hede. 
Da jeg var færdig med udpakningen, kom firmaet og hentede kasserne med det samme, så jeg var fri for at have dem stående i dagevis.

Jeg må give H.C. Andersens flyttefirma mine varmeste anbefalinger. Man fristes til at sige, at det er en klassiker du aldrig bliver træt af.

Charlotte Ancher

 

Flytning kan godt være et eventyr

Vi skulle med kort varsel flytte fra Frederiksberg til Vestsjælland. Kim Rosendahl kom samme aften, jeg havde ringet, og så på tingene. Næste morgen havde vi et rigtig godt tilbud, og om aftenen havde vi vores kasser. På dagen kom Dennis og Anders præcis på det aftalte tidspunkt og fik hurtigt overblik over situationen. Super effektive og hjælpsomme - svaret på alt var: "Fint nok - det klarer vi". Vores ting blev behandlet pænt og der kom ikke en skramme på noget. Det har jeg aldrig prøvet før. 

Fire dage senere skulle HCA flytte resten af vores ting til en lejlighed, vi havde byttet med - og deres ting til vores.  

Årets varmeste dag - 30 grader. Alligevel knoklede Kim, Nikolaj og Philip, så selv Duracell-kaninen for længst var gået nedenom og hjem. Igen leverede HCA en flot, flot indsats, og gutterne havde stadig overskud til både at være hjælpsomme og i godt humør. Imponerende!
Kan varmt anbefale dem!

Jesper

 

Søde flyttemænd

Tak for et godt stykke arbejde.. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end formodet. Tak.

Camilla Lillelund Nielsen

 

Stærkt team

Jeg må nok sige, at H.C Andersens flyttefirma er serviceminded og åbne og mega venlige til at give en hjælpende hånd, hvis man ikke er 'stærk' nok til selv at bære nogle ting ned, hen eller op. De har været præcise ang. tid, som er vigtigt. De har præsenteret professionalisme og styrke, når jeg har benyttet dem!

Jeg kan kun anbefale dem, for de har ikke skuffet mig på noget tidspunkt. Ønsker dem mere ros og gode anmeldelser.

Nelly

 

Flytning af gaver, drikkevarer mm. i forbindelse med bryllup

Efter vores bryllup fik vi H.C. Andersens Flyttefirma til at hjælpe os med flytning af gaver, overskydende drikkevarer, højtalere mm. Vi have en meget positiv oplevelse. Alt blev forsvarligt pakket og bragt til vores hjem, hvor det hele blev pakket ud i fornuftig rækkefølge, store ting bagerst, gaver fint opstillet og nemme at komme til osv.

Lene Ellegaard

 

Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Jeg havde egentlig korresponderet med et andet flyttefirma og fået tilbud derfra. Så havde jeg lagt et billede ind på Instagram, hvor H.C. Andersens Flyttefirma kommenterede med held og lykke, og at jeg bare kunne ringe, hvis jeg havde brug for hjælp. Jeg tænkte: "Fedt! det er ikke engang dem jeg skal flytte med"  

Så tænkte jeg alligevel, at det var da venligt - så jeg skrev til dem på Facebook og spurgte, om de kunne give et bedre tilbud, end det jeg i forvejen havde fået. Og det fik jeg! 
I morges kom der to friske drenge, som bare var klar! Jeg kunne slet ikke finde ud af, hvad jeg skulle sige, for de smilede bare over hele femøren! De fik lynhurtigt transporteret mine ting ned i bilen, og selvom de skulle bære det op på 4. sal, tog de det med et smil. 

Jeg er yderst tilfreds med den service jeg har fået, og Kim og Patrick var simpelthen så søde og rare. Og friske! Hold nu op en gejst! 
Derfor får H.C. Andersens Flyttefirma 5 stjerner, fordi jeg ikke kan sætte en finger på noget, og fordi det simpelthen var sådan nogle hamrende søde flyttefolk, som virkelig behandlede mine ting - som jeg er mega øm over -  pænt. :-)
Og så var prisen særdeles fordelagtig. Det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud :-)

Ellen-Johanne Karen Ella Andersen

 

Når folk gør det godt, skal de også vide det

Jeg og min kommende kone skulle flytte og havde hørt, at H.C Andersens Flyttefirma gjordet det godt. Vi kontaktede dem, og der kom hurtigt en mand ud og besigtigede vores lejlighed og gav derefter en pris. Prisen var fremragende, og vi lavede en aftale. Da dagen kom, var lastbilen her 5 minutter før tid, og  flyttemændene venlige og meget hjælpsomme. Alt gik efter den aftalte plan, og vi blev færdige før tid. Det var en super oplevelse, og jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger - vi har brændt nallerne før på andre flyttefirmaer, men med H.C Andersens Flyttefirma blev alle aftaler overholdt! Vi er glade :)

Anders Thorup

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin