Hos H. C. Andersens Flyttefirma har du fuld tryghed, når du flytter.

Tryghed

Når man flytter er tryghed en af de vigtigste faktorer. Du lægger dine egendele i hænderne på andre folk, og du skal derfor kunne stole på, at dine møbler er ubeskadiget, når du modtager dem.

Derfor er det en god idé at bruge sig af en flytteforretning, der bygger på faglig ekspertise og troværdighed.

Når du flytter med H.C. Andersens Flyttefima, kan du være sikker på, at arbejdet udføres af professionelle og kompetente flyttemænd, uanset om der er tale om en firmaflytning København eller dine møbler skal flytte til udlandet.

For at sikre en hurtig og problemfri flytning, er det vigtigt at pakke ejendelene godt ned. Du kan læse om, hvordan du bedst forebereder en flytning ved at klikke ind på flyttetips i højre side.

Hvis det skulle ske, at uheldet er ude, er du som kunde forsikret i henhold til forsikringsloven. Se mere under menupunktet forsikring.

 

Super service og tryghed

 

Jeg kan varmt anbefale H.C. Andersens Flyttefirma. Det var en super service jeg fik. Prisen var billig i forhold til mange af de andre firmaer på markedet, og de var alt i alt meget professionelle. Man kunne virkelig se, at de gik op i deres arbejde og passede på tingene, som det var deres egne.

Morten Jensen

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca