H. C. Andersens Flyttefirma er et professionelt flyttefirma.

Om os

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er du sikret en kvalitetstransport med sans for effektivitet, faglig ekspertise og kundetilfredshed.

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og behandler altid dine flyttesager med omhu. For hos os er kundetilfredshed helt afgørende.

Du kan stole på os, da vi overholder aftaler og leveringstider, samtidig med at vi altid leverer konkurrencedygtige priser. Vi rykker ud og har altid et smil på læben og med ambitionerne og interessen i sjælen. Det er derfor at vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttemænd.

Vi klarer såvel store som små flytninger for både private og virksomheder.

Og trænger lejligheden til en grundig rengøring og klargøring, klarer vi også det.

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende flyttetilbud. Alternativt kan du udfylde vores formular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Skal du komme hurtigt ud ad døren, hjælper vi også med akut flytning.
Er du bosat i hovedstaden kan du med fordel bytte dig af den service vores flyttemand-Kbh leverer.
El. læs mere om flyttefirmaer København, her.

 

Flytning kan godt være et eventyr

"Vi skulle med kort varsel flytte fra Frederiksberg til Vestsjælland. Kim, Rosendahl kom samme aften, jeg havde ringet, og så på tingene. Næste morgen havde vi et rigtig godt tilbud, og om aftnen havde vi vores kasser.

På dagen kom Dennis og Anders præcis på det aftalte tidspunkt og fik hurtigt overblik over situationen.

Super effektive og hjælpsomme - svaret på alt var: "Fint nok - det klarer vi". 
Vores ting blev behandlet pænt og der kom ikke en skramme på noget. Det har jeg aldrig prøvet før. Kan varmt anbefale dem."

Jesper

 

Mine redningsmænd

"HC Andersens Flyttefirma reddede mig og trådte til med kort varsel. De var professionelle og servicemindede fra start til slut.

Flyttekasserne blev leveret på det tidspunkt, der passede mig (uden for arbejdstid). De kom til tiden, udførte opgaven inden for det aftalte antal timer, intet gik i stykker - og det hele blev taget med et smil, også selvom det var en træls flytning fra 5. sal på en fredag aften.

Alt blev oven i købet klaret til en fornuftig pris. Jeg vil klart anbefale HC Andersens Flyttefirma!!!"

Kristina

 

Flex og stærkt team

"Jeg må nok sige, at H.C Andersen Flyttefirma er serviceminded og åbne og mega venlige til at give en hjælpende hånd, hvis man ikke er 'stærke' nok til, at bære nogle ting ned, hen eller op selv. De har været præcise angående tid, som er vigtigt.

De har præsenteret professionalisme og styrke, når jeg har benyttet dem!.

Jeg kan kun anbefale dem, for de har ikke skuffet mig på noget tidspunkt. Ønsker dem mere ros og gode anmeldelser."

Nelly

 

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan