H. C. Andersens Flyttefirma er et professionelt flyttefirma.

Om os

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er du sikret en kvalitetstransport med sans for effektivitet, faglig ekspertise og kundetilfredshed.

Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og behandler altid dine flyttesager med omhu. For hos os er kundetilfredshed helt afgørende.

Du kan stole på os, da vi overholder aftaler og leveringstider, samtidig med at vi altid leverer konkurrencedygtige priser. Vi rykker ud og har altid et smil på læben og med ambitionerne og interessen i sjælen. Det er derfor at vi mener, at vi er Danmarks bedste flyttemænd.

Vi klarer såvel store som små flytninger for både private og virksomheder.

Og trænger lejligheden til en grundig rengøring og klargøring, klarer vi også det.

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende flyttetilbud. Alternativt kan du udfylde vores formular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Skal du komme hurtigt ud ad døren, hjælper vi også med akut flytning.
Er du bosat i hovedstaden kan du med fordel bytte dig af den service vores flyttemand-Kbh leverer.
El. læs mere om flyttefirmaer København, her.

 

Flytning kan godt være et eventyr

"Vi skulle med kort varsel flytte fra Frederiksberg til Vestsjælland. Kim, Rosendahl kom samme aften, jeg havde ringet, og så på tingene. Næste morgen havde vi et rigtig godt tilbud, og om aftnen havde vi vores kasser.

På dagen kom Dennis og Anders præcis på det aftalte tidspunkt og fik hurtigt overblik over situationen.

Super effektive og hjælpsomme - svaret på alt var: "Fint nok - det klarer vi". 
Vores ting blev behandlet pænt og der kom ikke en skramme på noget. Det har jeg aldrig prøvet før. Kan varmt anbefale dem."

Jesper

 

Mine redningsmænd

"HC Andersens Flyttefirma reddede mig og trådte til med kort varsel. De var professionelle og servicemindede fra start til slut.

Flyttekasserne blev leveret på det tidspunkt, der passede mig (uden for arbejdstid). De kom til tiden, udførte opgaven inden for det aftalte antal timer, intet gik i stykker - og det hele blev taget med et smil, også selvom det var en træls flytning fra 5. sal på en fredag aften.

Alt blev oven i købet klaret til en fornuftig pris. Jeg vil klart anbefale HC Andersens Flyttefirma!!!"

Kristina

 

Flex og stærkt team

"Jeg må nok sige, at H.C Andersen Flyttefirma er serviceminded og åbne og mega venlige til at give en hjælpende hånd, hvis man ikke er 'stærke' nok til, at bære nogle ting ned, hen eller op selv. De har været præcise angående tid, som er vigtigt.

De har præsenteret professionalisme og styrke, når jeg har benyttet dem!.

Jeg kan kun anbefale dem, for de har ikke skuffet mig på noget tidspunkt. Ønsker dem mere ros og gode anmeldelser."

Nelly

 

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose