• Forside
  • Kundeservice
  • Job som flyttemand
job som flyttemand

Job som flyttemand

Et job som flyttemand byder på en meget alsidig hverdag, hvor der arbejdes hårdt rent fysisk, og hvor der på en almindelig arbejdsdag mødes mange forskellige mennesker. Alt lige fra en stor erhvervskunde til en lille privat familie, der skal flytte i deres første hus. Derfor er det vigtigt at være særdeles serviceminded, og kunne lide at tale med folk, man kommer ud til. En god flyttemand kan sætte sig ind i kundens situation og ønsker, og formår at fremstå professionel, selv i udfordrende situationer. Og det er ligegyldigt om det er en stor eller mindre flytning, der skal foretages.

 

Hvad indebærer et job som flyttemand?

Et job som flyttemedarbejder indebærer planlægning og kræver, at man kan bevare overblikket. En god flyttemand fungerer som flyttekonsulent, og kan rådgive og vejlede kunden forud for en flytning. Her sætter flyttemedarbejderen sig ind i hvilke services der kan passe til kunden; hvor mange flyttekasser skal der bruges til nedpakningen, og skal kunden selv stå for denne? Eller er det noget flyttemanden skal klare? Skal der måske købes en samlet pakke, hvor flyttefirmaet står for hele flyttearbejdet? Her udfordrer jobbet som flyttemand også som salgskonsulent.

 

Jobbets indhold

Et job som flyttemand har også andre afskygninger, som f.eks. rengøring af fraflyttede hjem eller kontorlokaler, som chauffør ved flyttetransport osv. Hos H.C. Andersens Flyttefirma sælger vi skræddersyede flytninger til både private og erhverv, så et job som flyttemand hos os vil aldrig blive kedeligt!

Hos H.C. Andersens Flyttefirma i København og Odense, går vi op i at vores flyttemænd er glade for deres job og trives. Derfor har vi en god indbyrdes omgangstone, og vi sætter aldrig nye flyttemænd på et job de endnu ikke er klar til, eller føler sig sikre i. Vi har de rette redskaber, der giver flyttemedarbejderen de nødvendige midler til at beskytte sin ryg ved tunge løft, og dermed undgå unødige skader mens de er på arbejde. Vi går op i vores medarbejderes ve og vel, når de er på job som flyttemand.

 

Kunne du tænke dig at blive flyttemedarbejder?

Hvis du efter at have læst ovenstående, synes jobbet som flyttemand lyder tiltalende, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter nye, dygtige og engagerede medarbejdere!

Du kan finde vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen