Konkurs- eller dødsbo

Konkurs- eller dødsbo

Skal et dødsbo ryddes eller et konkursbo sælges, så kontakt H.C. Andersens Flyttefirma.


Vi opkøber døds- eller konkursboer på hele Sjælland inkl. København, og vi kan enten overtage aftalte ting eller stå for en totalrydning af jeres bo.


Praksis er, at vi tilbyder kontant betaling, inden vi rydder den aftalte bolig, lejlighed, kælder eller lignende for jer.

Vi klarer også rengøringen

Trænger døds- eller konkursboet til en kærlig hånd, så tilbyder vi også at udføre hovedrengøring før et eventuelt salg. Endelig kan vi også være behjælpelige med andre praktiske opgaver, der kan være i forbindelse med afvikling af et døds-eller konkursbo.

H. C. Andersens Flyttefirma tilbyder også almindelig flytning

 

Fanstastisk hjælp med at rydde bedsteforældres hus

H.C. Andersens Flyttefirma udførte en flytning, hvor jeg stod for at tømme mine bedsteforældres dødsbo! Flyttefirmaet anbefalede, at mine søskende og jeg at markere alt, hvad vi hver især gerne ville have. Resten af tingene ville vi bare have smidt ud.

Vi gav nøglerne til huset til Kim, hvorefter han ville styre flytningen på plads. Alt blev pakket i bokse og flyttet hen til de rigtig personer. Herefter smed H.C. Andersens Flyttefirma alt vi ikke ville have ud på en genbrugsplads og sluttede af med at gøre huset rent.

Nøglen blev smidt i postkassen efter vores ønske, og da vi kom til huset, var alt væk og der var rent og ejendomsmægleren kunne komme og sælge huset. Vi sætter KÆMPE pris på deres professionalisme, samt deres helt fantastiske service! Dertil skal siges at prisen var mere end fair.

Nikolaj Ottesen

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen