Konkurs- eller dødsbo

Konkurs- eller dødsbo

Skal et dødsbo ryddes eller et konkursbo sælges, så kontakt H.C. Andersens Flyttefirma.


Vi opkøber døds- eller konkursboer på hele Sjælland inkl. København, og vi kan enten overtage aftalte ting eller stå for en totalrydning af jeres bo.


Praksis er, at vi tilbyder kontant betaling, inden vi rydder den aftalte bolig, lejlighed, kælder eller lignende for jer.

Vi klarer også rengøringen

Trænger døds- eller konkursboet til en kærlig hånd, så tilbyder vi også at udføre hovedrengøring før et eventuelt salg. Endelig kan vi også være behjælpelige med andre praktiske opgaver, der kan være i forbindelse med afvikling af et døds-eller konkursbo.

H. C. Andersens Flyttefirma tilbyder også almindelig flytning

 

Fanstastisk hjælp med at rydde bedsteforældres hus

H.C. Andersens Flyttefirma udførte en flytning, hvor jeg stod for at tømme mine bedsteforældres dødsbo! Flyttefirmaet anbefalede, at mine søskende og jeg at markere alt, hvad vi hver især gerne ville have. Resten af tingene ville vi bare have smidt ud.

Vi gav nøglerne til huset til Kim, hvorefter han ville styre flytningen på plads. Alt blev pakket i bokse og flyttet hen til de rigtig personer. Herefter smed H.C. Andersens Flyttefirma alt vi ikke ville have ud på en genbrugsplads og sluttede af med at gøre huset rent.

Nøglen blev smidt i postkassen efter vores ønske, og da vi kom til huset, var alt væk og der var rent og ejendomsmægleren kunne komme og sælge huset. Vi sætter KÆMPE pris på deres professionalisme, samt deres helt fantastiske service! Dertil skal siges at prisen var mere end fair.

Nikolaj Ottesen

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan