Totalløsning

Totalløsning

Special indpakning eller skræddersyet aftale

Når du står for at skulle flytte, er det vigtigt at overveje hvilke services du har brug for dit flyttefirma skal tage sig af. Alt efter om du er privat eller har en virksomhed der skal flytte i nye lokaler, kan det variere hvilken flyttehjælp du har brug for. Det kan også være du ejer større effekter så som f.eks. et klaver eller flygel, som du ønsker at flytte.

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder både totalløsninger eller individuelle skræddersyede aftaler, og er derfor din flyttemand lige meget hvilken flytteassistance du har brug for. Vi har desuden alt udstyr til special indpakning, og kan derfor også flytte værdifulde genstande eller kontorudstyr, uden det tager skade.

Totalløsning

Vores totalløsninger består af et samlet tilbud, så du på forhånd ved hvor meget du skal af med. Vores priser er altid 100% gennemsigtige uden overraskelser.

Et totaltilbud hos H.C. Andersens Flyttefirma kan indebære afmontering af diverse effekter, forsvarlig nedpakning af alt inventar, flyttetransport, alle tunge løft ved ud- og indbæring samt rengøring af det fraflyttede.

For virksomheder tilbyder vi også at fungere som jeres flytte-koordinator, og lede hele flytteprojektet. På denne måde vil flytningen foretages så professionelt og effektivt som overhovedet muligt.

Her er nogle af de totalløsninger, som vi oftest udfører;
 

  • Familie flytninger
  • Flytteopbevaring
  • Flytning til udlandet
  • Erhvervsflytning – flytning til nye erhvervslokaler eller i forbindelse med en renovering.

Læs mere om flytning og opbevaring her.


Skræddersyet aftale

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder at lave et skræddersyet tilbud der passer til lige netop dig og dine flyttebehov. Sammen aftaler vi hvilke flytteservices, du har brug for.

Det kan være du selv ønsker at pakke dine ejendele ned, men foretrækker vi skal klare alle de tunge løft ved ud- og indbæring samt stå for selve flyttetransporten. Det kan også være, du ønsker at vi står for at nedpakke skrøbelige ejendele eller IT-udstyr, så disse dyre ting bliver forsvarligt nedpakket og ikke tager skade under flytningen.

Vi laver den skræddersyede aftale i samarbejde med dig, og stort set alt kan lade sig gøre. Vi tager meget gerne imod ideer fra din side, og laver dit skræddersyede tilbud ud fra dette.

Special indpakning

Ejer du ting, som kræver special indpakning for at kunne flyttes forsvarligt og uden at blive beskadiget, så er dette noget vi nemt kan klare. Vi har bobleplast, bølgepap, silkepapir samt flyttetæpper, som vi bruger til flytninger der kræver noget ud over det sædvanlige. Med vores flyttemænds store ekspertise inden for nedpakning, er du 100% sikker på dine ejendele vil blive flyttet på den allermest forsvarlige måde.

Kontakt os for at få mere at vide om flytninger med special indpakning. Det kan også være du selv ønsker at stå for nedpakingen, men blot ønsker vejledning og at købe special indpakningen af H.C. Andersens Fkyttefirma. Kontakt os for at høre mere.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin