Tips til flyttefirma København

Tips til flyttefirma København

Det kan være en stor opgave at finde et flyttefirma i København. Umiddelbart kan det synes meget nemt; lav en søgning på nettet eller slå op i telefonbogen (alt efter hvad du foretrækker). Du vil hurtigt få en masse flytteforetninger i søgeresultatet. Men hvad gør du nu? Det kan være svært at vælge hvilket flyttefirma du skal bruge. København er stor, og der er mange flyttemænd som gerne vil hjælpe dig.

Skal du flytte København? Så kan H.C. Andersens flyttefirma hjælpe

De bedste tips til flyttefirma København

Her får du vores absolut bedste 3 tips til hvordan du finder dit flyttefirma i København:

  1. Søg på nettet. Undersøg alt hvad du kan finde om flyttefirmaet og sørg for de tilbyder flytning i København. Besøg deres hjemmeside, sociale medier, Trustpilot – læs, hvad folk siger om dem. Det er vigtigt, kvaliteten og servicen er i top, det er trods alt dit hjem det drejer sig om og det kan godt betale sig ikke altid at tage det første, det bedste (billigste) flyttetilbud.
     
  1. Forsikring. Når du ved, flytteforretningen har gode anmeldelser og er eksperter (det skulle du gerne kunne læse ud fra deres hjemmeside og sociale medier mv.), bør du gå i gang med at tænke praktisk. Har firmaet en god forsikring hvis uheldet skulle være ude, og noget skulle gå i stykker under selve flyttetransporten eller løft? Overvej også hvilke andre services du har brug for, og om de tilbyder disse. Dette kan være opbevaring, salg/leje af flyttekasser, rengøring mv.
     
  1. Giv flyttefirmaet et ring! Tal gerne med ejeren, eller den som vil have ansvaret for din flytning. Lyder personen flink og troværdig? Vigtigst af alt vil en telefonsamtale give dig en rigtig god ide om flytteservicen, ligesom du kan stille eventuelle spørgsmål direkte. Flytter de i dit område (Storkøbenhavn) til dit nye hjem (måske Sydsjælland) og kan de give en fast pris uden overraskelser?

H.C. Andersens Flyttefirma er din flyttemand i København området. Vi er eksperter i flytninger for både private, såvel som virksomheder. Når du vælger at bruge H.C. Andersens Flyttefirma tager vi os af dine ting som var de vores egne. Og med vores store erfaring og ekspertise, kan du være sikker på din flytning bliver en god historie.

Læs mere om vores flyttehjælp København

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen