Privatflytning København

Privatflytning København

En privatflytning i København kan nemt blive en stressende affære, hvis man ikke kender byen og dens trafik ind og ud. Det er landets største og mest travle by, med mange ensrettede veje. Det er ikke sjovt at skulle køre med et stort flyttelæs på de mange små gader, hvis man ikke kender dem som sin egen bukselomme. Men det gør vi hos H.C. Andersens Flyttefirma.

København er vores by

H.C. Andersens Flyttefirma har hovedsæde midt i København, og er eksperter i privatflytninger i hovedstaden. Med en baggrund og mange års flytteerfaring i København for både private såvel som erhvervskunder, er vi et af Danmarks bedst anmeldte flyttefirmaer. Når I bestiller jeres københavnske privatflytning gennem os, er I garanteret den højeste service, kvalitet og tryghed der findes.

Vi har alt udstyr til privatflytning København

Når du vælger at flytte som privat gennem H.C. Andersens Flyttefirma, sørger vi naturligvis for at komme med alt flytteudstyr, som der kunne være brug for på flyttedagen. Vi har en special flyttelift, diverse bæreseler, flyttehunde, sækkevogne og dets lignende. Vi kan afmontere hårde hvidevarer for jer, og bærer naturligvis også disse for jer ud til flyttebilen, og ind igen ved ankomst til jeres nye adresse. Forud for flytningen gennemgår vi gerne hvordan vi griber dagen ind, og kan desuden tilbyde jer at købe eller leje vores solide kvalitets flyttekasser, som er dobbelt så stærke som dem du køber ved byggemarkeder.

Du kan læse meget mere om flytteudstyr til privatflytning i København her

Ingen skjulte priser ved jeres privatflytning

Når I bruger H.C. Andersens Flyttefirma og vores services, kan I altid være helt sikre på en gennemsigtig pris. Vi giver enten et fast tilbud, som vi står ved, også hvis det skulle vise sig at privatflytningen tager længere tid end forventet. Vi tilbyder også at tage pris på tid – her tager vi per halve time. Som noget helt specielt starter vores arbejdstid først fra ankomsten til jeres startsadresse. Det vil sige, vi kører gratis ud til jer. Det er en service vi tilbyder for at gøre jeres privatflytning i København til en rigtig god historie!

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen