Privatflytning Gentofte

Privatflytning Gentofte

H.C. Andersens Flyttefirma er et af Gentoftes mest brugte flyttefirmaer. Vi er professionelle, og har stor erfaring inden for privatflytninger i Gentofte Kommune. Vores flytteservices til private strækker sig fra alt, lige fra nedpakning til opbevaring.

Mange muligheder når du flytter til/fra Gentofte

Hvad enten du skal lave en privatflytning inden for Gentofte Kommune, eller skal flytte til/fra området andet steds fra, kan H.C. Andersens Flyttefirma hjælpe. Vores flyttemænd er godt kendte i Gentofte og på resten af Sjælland. Mulighederne ved en privatflytning gennem os er mange; vi kan stå for enkelte dele af flytningen, eller stå for hele projektet. Derudover tilbyder vi flytteopbevaring i sikkerhedsovervågede opbevaringslokaler, når I vælger os til at stå for jeres privatflytning.

Fordele ved valg af H.C. Andersens Flyttefirma til privatflytning Gentofte

Vi kommer ud og giver en gratis besigtigelse inden jeres flytning, og giver gerne et fast flyttetilbud forud for privatflytningen. Vi kan klare hele jeres nedpakning, eller vejlede jer i hvordan I bedst muligt pakker ned, og gør klar til vores ankomst på flyttedagen i Gentofte. Vores arbejdstimer starter naturligvis først ved ankomst til jeres privatadresse; vi giver altså gratis kørsel ud til startsadressen i Gentofte.

Vil du gerne vide mere om vores privatflytning Kbh? Så klik her

Du kan også læse mere om flyttetilbud Gentofte her.

Sikkerhed, tryghed og kvalitet ved privatflytningen

Når du som borger i Gentofte Kommune vælger at bruge H.C. Andersens Flyttefirma til din privatflytning, kan du være sikker på en god oplevelse. Vi lever altid op til det vi lover, og mere til. Vi kommer til tiden, behandler dine ejendele som var de vore egne, har stor erfaring og forsigtighed, og så er vi rigtig venlige! Hos os er god service med til at give jer en god flyttehistorie med i købet, og det er noget, vi aldrig går på kompromis med.

Kontakt os for et godt, helt uforpligtende tilbud på privatflytning i Gentofte

Rigtig god flytning!

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen