Privat flytning København

Privat flytning København

H.C. Andersens Flyttefirma er København og Sjællands mest erfarne flytteforretning, også når det gælder privatflytninger. Med mange års erfaring har vi stor ekspertise i at hjælpe privatpersoner og familier med at flytte deres ejendele.

Styr på sagerne når det kommer til privat flytning København

Vi er et professionelt og seriøst flyttefirma, som garanterer dig en god flyttehistorie når du vælger os. Din privatflytning vil være helt uden stress og bekymringer, for hos os er dine ejendele i de tryggeste hænder. Og det er lige meget om du er en enkeltperson eller en stor familie, der skal flytte.

Total- eller enkelløsning

Hvad enten du ønsker selv at stå for dele af flytningen eller foretrækker vi sørger for det hele, kan det lade sig gøre. Vi er effektive og yderst forsigtige når vi udfører vores flyttearbejde – vi pakker dagligt folks dyrebare ejendele (indbo) ned på forsvarlig vis, så intet tager skade under flyttetransporten eller når der løftes på plads i det nye hjem.

Vi tager hellere end gerne imod dine anvisninger, og bærer natuligvis alle dine ting ind i de rum, hvor de skal være. Vi behandler altid dine ejendele, som var de vore egne. Og som en professionel flytteservice, har vi naturligvis styr på forsikringerne, skulle uheldet imod alle odds være ude.

Fast flyttepris og tilbud

Vi giver dig et gratis og helt uforpligtende tilbud på din privatflytning, inden vi begynder at flytte for dig. Du kan dermed være sikker på hvor meget flytningen vil komme til at koste dig. Vores pris er et fast tilbud, og ændrer sig ikke, heller ikke selvom det viser sig at tage længere tid for os end vi forudsagde. Dette er bare en af grundene til at vores privatkunder elsker os.

Læs mere om vores faste priser her. 

Danmark eller udlandet?

Ligegyldigt om privatflytningen går fra København til Roskilde eller til Tyskland, står vi altid klar til at hjælpe. Vi har allerede foretaget flere flyttetransporter til Tyskland, og er ikke blege for en udfordring. Vi er din flyttepartner, hvad enten det er inden eller uden for Danmarks grænser. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud på din privatflytning!

Flytning og transport er to sider af samme sag

At flytte betyder at bringe eller transportere noget et nyt sted hen. For eksempel dine personlige ejendele eller alt inventaret i en virksomhed. I HC Andersen Flyttefirma er vi eksperter i transport og flytning både hos private og til firmaer, og vi rykker selvfølgelig også ud til din.

Hovedstadsområdet, hele landet eller udlandet?

Er lejligheden blevet for lille til dig og kæresten og den lille ny, der er på vej? Skal du starte på studiet i København og flytte fra barndomshjemmet i Jylland, eller trænger du bare til duften af ny bolig eller virksomhedslokaler? Så kontakt os, vi kan hjælpe dig med din flytning – uanset om du skal flytte til København, flytter inden for hovedstadsområdet, på tværs af landet eller sågar skifter adresse til udlandet.

En skræddersyet transport og flytning til dine behov

Som professionel flytteforretning går vi hos HC Andersen Flyttefirma op i god kundeservice og vi sætter en ære i at skræddersy præcis den løsning, der bedst opfylder kundens behov til den store eller lille flytning. Når vi udfører transport og flytning passer vi selvfølgelig altid godt på dine ting, så godt som hvis det var vores egne!

Faste lave priser for flytning

Når du vælger os som dit flyttefirma, kan du være sikker på at få en skarp pris. Vi kører med faste lave priser, men er naturligvis altid friske på at give dig et godt tilbud på transport og flytning.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline