Opbevaring og flytning

Opbevaring og flytning

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder opbevaring og flytning i hele Danmark

Hvad enten du er en privatperson, som står for at skulle flytte, eller ejer en virksomhed som skal flytte i nye kontorlokaler, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi er dine eksperter i alt, der vedrører flytning og opbevaring.

Flytning

En privatflytning tager lang tid, hvis man kun er en eller to personer om arbejdet. Der skal både pakkes ned (og dette skal helst gøres korrekt, så der fås optimalt udbytte af flyttekasser), planlægges transport og ikke mindst er der mange tunge løft involveret - møbler, diverse køkkenredskaber, bøger og lignende er ikke nogen nem opgave at flytte. Ud over at skulle bære disse tunge flyttekasser og møbler ud til flyttetransporten, skal de også løftes ind i det nye hjem. Har du bare en smule dårlig ryg eller andre skavanker, er dette en nærmest uoverskuelig opgave.

Ejer du, eller er du en del af en virksomhed, som står for at skulle flytte til nye kontorlokaler, er det også oplagt at kontakte H.C. Andersens Flyttefirma. Her er igen utroligt mange ting der skal tages forsvarligt hånd om ved nedpakning, såsom diverse kontorartikler og inventar som f.eks. computere, skriveborde osv.

Især computere og anden elektronik kan være dyrt og besværligt at erstatte, hvis det tager skade under flytningen. Derfor er det en rigtig god investering at lade professionelle flyttemænd stå for selve nedpakningen, løft samt transport. På denne måde mindsker I risikoen for tab af vigtige kontorartikler og inventar betydeligt.

Opbevaring

Mellem flytning fra et sted til et andet kan der nemt opstå behovet for at opbevare sine ejendele i opbevaringslokaler i alt fra et par dage til flere måneder. Det kan også være, du står for at skulle på en længere ferie og derfor ønsker opbevaring til du er vel tilbage i Danmark.

Når du skal opbevare vigtige, personlige ejendele samt inventar fra hjemmet, er det vigtigt at stole på det firma man vælger til at stå for dette. Kvaliteten skal være helt i top; både rent sikkerhedsmæssigt, men selve rummet til opbevaring skal også opfylde visse kvalitetskrav, så møbler og lignende ikke får fugtskader mv.

H.C. Andersens Flyttefirma er kendt for at have en af de allerbedste samarbejdspartnere når det kommer til flytteopbevaring. Kvaliteten af vores opbevaringsrum er så høje, at selv større virksomheder bliver kunder ved os. Ud over at have fugt- og skadedyrssikrede opbevaringslokaler, er alle rum også udstyret med video og tyverialarm. Mere sikkert bliver det ikke!

Ønsker du et uforpligtende tilbud på flytte opbevaring, kan du kontakte os på 78 73 98 05. Du kan også udfylde vores formular her – så vender vi tilbage med et tilbud for flytning eller opbevaring indenfor 24 timer.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen