Nedpakning

Nedpakning

Når tiden nærmer sig din flytning, og du skal til at pakke ned, så kan du give os besked, hvis du behøver hjælp. H.C. Andersens Flyttefirma hjælper dig med nedpakning og gør din flytning til en forrygende oplevelse.

Det er vigtigt for os, at du går din flyttetid i møde med overskud. Derfor hjælper vi dig ikke kun med at flytte dine ting fra A – B, men også nedpakning ved flytning, går vi op i. For os handler det om at skabe tryghed, når dine ting skal flyttes, og det gør sig gældende for både erhverv og privat. Når hverdagen skal til at udspringe fra nye rammer, sørger vi for en god begyndelse.

 

Når enden er god

Det kan være svært at starte en nedpakning i et dødsbo, eller du kan have svært ved at finde tiden til både at købe flyttekasser og pakke ned, med et tidskrævende arbejde. Kontakt os, H.C. Andersens Flyttefirma kan hjælpe dig. Vi er fleksible, serviceminded, og vi har respekt for dine ting. Vores flyttevogne er designet til alle slags ejendele, så de er beskyttet uanset, hvor lang turen måtte være. Du er tilmed forsikret, så snart dine ting indtræder i vores gemakker.

 

Nedpakning med et smil

Kundetilfredshed er vigtigt for os, og passer vores standard flyttetilbud ikke til dit behov, skræddersyr vi løsningen sammen med dig. Vi fastsætter altid en timepris og et tilbud på forhånd, så du ved hvad du skal betale, når vi er flyttefærdige. H.C. Andersens Flyttefirma nedpakning kan lette din hverdag med et smil.

Læs mere om ned- og udpakning til private og erhverv her. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen