Jylland til København

Jylland til København

Der er ingen grund til, at du selv skal stå for din flytning, når du flytter fra Jylland til København.

Hos H. C. Andersens Flyttefirma er vi eksperter inden for flytning, og vi hjælper hvert år mange med at flytte fra Jylland til København.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have et tilbud på din flytning.

Om at flytte fra Jylland til København

Hvis du har boet hele livet i Jylland, vil det måske være lidt mærkeligt for dig at komme til København. Hos H. C. Andersens Flyttefirma kan vi ikke hjælpe dig med de sproglige og kulturelle barriere mellem jyder og københavnere.

Men vi kan hjælpe dig med at få flyttet alle dine ting fra Jylland til København uden nogen problemer. Vi er sikker på, at du nok skal falde til i København, når du først får flyttet alle dine personlige ting og møbler med dig.

Ens ting hjælper en med at føle sig hjemme.

Kan det betale sig selv at flytte?

Ofte bliver vores kunder overrasket over, hvor billigt det er at få os til at stå for deres flytning. Det skyldes, at hvis de selv skal flytte, skal de have fat i en flyttebil. Da der er langt fra Jylland til København, bliver man nødt til at leje en god flyttebil. Så det går ikke med lej et lig biler.

Oveni det kommer alt den tid, som du ender med at bruge på det, og du skal have alle dine venner til at tage turen fra Jylland til København med dig. Det er ikke optimalt.

Når vi flytter for dig, står vi for alt det besværlige, og vi garanterer også, at der ikke sker noget med dine flytteting.

Vi kan flytte langt hurtigere, end du selv kan, da vi hele tiden foretager flytninger. Selve flytteturen fra Jylland til København er kun en lille del af at flytte. Det tager lang tid at få flyttet alle sine ting ud i flyttebilen og så få dem pakket ud, når du kommer frem.

Få et tilbud på flytning fra Jylland til København

Vi anbefaler altid, at man skriver til os og får et uforpligtende flyttetilbud fra os. På den måde finder du ud af, om det overhovedet er pengene værd, hvis du selv skal stå for din flytning fra Jylland til København.

Ofte vil du opdage, at det ikke kan betale sig, og du er i bedre hænder med vores flyttemænd, da de passer bedre på dine flytteting, end du skal gør.

Plus så skal du kun bekymre dig om, hvordan du falder til i København.

Vi står også gerne for din flytning fra Fyn til København

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca