Fyn til København

Fyn til København

Vi hjælper hvert år mange danskere med at flytte fra Fyn til København.

Ofte bliver vores kunder overrasket over, at det ikke kan betale sig for dem selv at flytte. Det går langt hurtigere, når vi gør det for dem, og de sparer penge på selv at hyre en flyttebil.

Fra Fyn til København

Der er mange ting, du skal tænke på, når du flytter landsdel. Folk snakker anderledes i København, og det er langt dyrere at bo i København end på Fyn. Det er noget som mange fynboer bliver meget overrasket over, når de flytter til København.

Ja, du har sikkert en masse bekymringer, når du flytter fra Fyn til København. Der er ingen grund til, at du så også skal bekymre dig om din flytning.

I stedet kan du lade os stå for at flytte dine ting fra Fyn til København. Vi er troværdige og professionelle flyttemænd, så vi ved, hvad vi laver. Derfor skal du ikke bekymre dig, om dine ting kommer frem i ordentlig behold.

Lettere at lade os flytte for dig

Når du selv skal flytte dine ting fra Fyn til København, så skal du skaffe en flyttebil, da de færreste har en bil med plads til alle deres ejendele. Herudover skal du have dine venner til at tage med dig hele vejen til København, så de kan hjælpe dig med at pakke ud.

Hvis du allerede bliver træt ved tanken om det, vil vi anbefale dig, at du lader os stå for din flytning. Med hjælp fra os kommer det til at gå hurtigt og smertefrit, og vores kunder bliver altid overrasket over, hvor billigt det er at lade os flytte for dem, når de tager alt med i deres betragtning.

Her er der ikke engang taget stilling til, at du selvfølgelig også spare en masse tid, som du kan bruge på noget sjovere.

Tilbud på flytning fra Fyn til København

Vi har altid gode tilbud på flytning fra Fyn til København, da det er en flyttetur, som vi tager tit. For vores kunder er det kun noget, som de gør en sjældent gang. Det er de færreste af os, som flytter hele tiden, og slet ikke i mellem to landsdele.

Det er grunden til, at vi flytter langt hurtigere og mere sikkert, end du selv kan gøre, da vores job består i at flytte dine ting, så du kan tænke på noget andet.

Hvis du kontakter os, sender vi et godt tilbud til dig. Når du ser det, er vi sikre på, at du ikke selv gider stå for din flytning. Lad i stedet os gøre det for dig.

Vi står også gerne for din flytning fra Fyn til København

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen