Flyttetips

Flyttetips

H.C. Andersens Flyttefirma leverer den flytteservice, du har brug for

Når du skal flytte er planlægning og forberedelse en god idé. På den måde sikrer du en hurtig og effektiv flytning, der gør det nemmere for dig selv og flyttefolkene og dermed også billigere i sidste ende.

Her er nogle gode råd til flytning:

Nedpakning

Pak alt, hvad der kan være i en flyttekasse, ned i en flyttekasse. Det både beskytter dine ting under transporten og sparer flyttefolkene for mange gåture frem og tilbage.

Brug godt med papir til at pakke omkring tingene (obs. avispapir smitter af). Undgå at tingene kan rasle rundt i den færdigpakkede flyttekasse, fyld derfor evt. hulrum ud med papir eller tekstiler. Mærk flyttekassen med indhold, og i hvilket rum kassen skal stilles på den nye adresse.

Læs mere om nedpakning her. 

Bøger

Bøger nedpakkes liggende i flyttekasserne til lidt under midten af flyttekassen. I øverste del af flyttekassen kan pakkes bløde og lette ting, f.eks. tøj, lampeskærme, puder, tæpper o.lign.

Billeder

Billeder stilles op i en flyttekasse, evt. med et stykke pap imellem hvert billede. Sådanne kasser bliver typisk stillet under et bord i flyttebilen, så der ikke sker noget med dem under transport.

Blomster

Blomster og potteplanter stilles også i flyttekasser. Det gør ikke noget, at kasserne ikke kan lukkes.

Store genstande

Møbler og andre store genstande, der er for store til at kunne flyttes i et stykke, skilles ad. Skal flyttefolkene stå for adskillelsen, er det bedst at aftale det på forhånd, så de kan medbringe professionelt værktøj til opgaven.

Lamper og hårde hvidevarer

Lamper og hårde hvidevarer skal frakobles og skrues ned fra loftet inden flyttefolkene kan flytte dem. Vaske- og opvaskemaskinen skal ligeledes tømmes for vand inden flytningen.

Gulvet

Det kan være nødvendigt at beskytte gulvet. Vi kan medbringe afdækningsruller, der er specielt velegnet til opgaven. Husk at give os besked på forhånd.

Passage

Sørg for at der er fri passage for flyttefolkene. Det nedsætter risikoen for, at vi kommer til at støde ind i noget. Undlad at stille ting i gangarealer og tæt på døråbninger, fordi det er her, hvor møbler og lign. typisk skal kantes rundt.

Parkering

Det er selvsagt en stor fordel, at flyttebilen kan holde så nær flytteadressen som muligt. Derfor er det en god idé evt. at holde en parkeringsplads fri til flyttebilen.

H. C. Andersen Flyttefirma – vi gør din flytning til et sandt eventyr

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder flyttehjælp til erhverv og private til konkurrencedygtige priser. Vores service omfatter både store og små flytninger, og vi tilbyder naturligvis også skræddersyet flytteløsninger til netop dit behov. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose