Flyttetilbud København

Flyttetilbud København

Skån din ryg og pengepung - få et flyttetilbud i København tilpasset dig

Hos H.C. Andersens Flyttefirma sørger vi for, at du uden stress kan nyde din første tid i din nye bolig uden lommesmerter og ondt i ryggen. Med et flyttetilbud København får du en samlet, professionel pakke, der er tilpasset dine specifikke behov.

Tilbud på flytning København

H.C. Andersens Flyttefirma udbyder gode flyttetilbud i København. Vi kender gaderne ud og ind, og vores flyttemænd sætter en ære i at nå hurtigt og sikkert frem. Vores flyttemænd bærer alle dine effekter og passer på dem, som var de deres egne. Vores flyttemænd er alle erfarne og veluddannede, og har god service indkodet på rygraden.

Flyttetilbud København – én samlet pakke og pris

Med i dit tilbud på flytning for København er du forsikret i henhold til forsikringsloven. Du kan læse mere her. Vi giver desuden altid en fast pris på flyttetilbuddet, og vil gøre hvad vi kan for at efterkomme dine ønsker. Det er både til dig der har behov for privat flytning København og til firmaflytning. Vi har også specialiseret os i hovedrengøring, opkøb og rydning af dødsbo og nedpakning af dine ejendele. Kontakt os derfor for at få et flyttetilbud for København, der matcher netop dine behov.

Få et uforpligtende flyttetilbud i København

Benyt dig af vores kontaktformular her og få et uforpligtende tilbud på din flytning. Du er også altid velkommen til at ringe til os med spørgsmål på 78 73 98 05.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin