Flyttetilbud Frederiksberg

Flyttetilbud Frederiksberg

Tilbud på flytning Frederiksberg

Står du med den ene fod ude af din bolig på Frederiksberg, og har du brug for kompetent og effektiv hjælp til at komme videre, så kontakt H.C. Andersens Flyttefirma og få et godt flyttetilbud Frederiksberg.

En flytning kan være stressende og er noget, der bare skal glide uden problemer. Det hjælper H.C. Andersens Flyttefirma dig med, så du kan slappe af og ikke bekymre dig om ondt i ryggen, transport og om din mormors gamle spejl klarer turen.

Vores flyttemænd er erfarne og veluddannede og behandler dine ting med ligeså stor omhu, som var det deres egne ting.

Vi giver gerne et flyttetilbud Frederiksberg

Hos os behøver du ikke bekymre dig om prisen. Vi har en fast timepris, så du på forhånd ved hvad du skal betale.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma er kundetilfredshed det vigtigste nøgleord, hvilket vi opnår ved stor fleksibilitet og ved at levere service på et højt niveau. Vi tilbyder flytning og transport døgnet rundt og året rundt - selv på skæve timer af døgnet kommer vi gerne til Frederiksberg og hjælper dig.

Få dit flyttetilbud Frederiksberg nu!

Så hvis du søger et godt flyttetilbud på Frederiksberg, er H.C. Andersens Flyttefirma et godt sted at starte. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil have et uforpligtende flyttetilbud Frederiksberg er du velkommen til at kontakte os.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin