Flyttetilbud

Flyttetilbud

Få et godt flyttetilbud hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S

Flytning kan være en dyr og uoverskuelig proces. Med hjælp fra H.C Andersens flyttemænd og et godt flyttetilbud vil du opleve, at der ikke er grund til bekymring. Vi står klar til at hjælpe dig med et højt serviceniveau og de helt rigtige priser.

Vores erfarne og veluddannede flyttemænd er blandt Danmarks bedste, meste venlige og effektive – dine ejendele vil derfor være i trygge hænder hos os.

Tilbud på flytning, hvor alt er inkluderet

Vi tilbyder at stå for alt vedrørende din flytning:

  • Nedpakning.
  • Ind- og udbæring af tunge og lette møbler, hårde hvidevarer og flyttekasser.
  • Flyttetransport.
  • Afsluttende rengøring.
  • Leje af flyttekasser, der er af bedste kvalitet, og som kan bære op til 40 kilo.

Hos os får du altid hjælp til flytningen af minimum to flyttemænd og én flyttebil. Vi står klar med flyttebiler fra 25-75 m3 samt stærke flyttemænd, der har stor respekt for dine ejendele, og som vil behandle dem med forsigtighed.

Vi forsøger at holde priserne så langt nede som muligt, så du får den bedste start på flytningen. Vi tilbyder timepris og faste priser, så du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, regninger eller det, der står med småt. Du kan derfor være sikker på, at det flytte tilbud du får hos os, er det der i sidste ende står på regningen. Hos os ligger prisen fast, og dét bliver der ikke ændret på, om så vi taber på det.

Du kan læse mere om vores tilbud på privatflytning her.

Fem gode grunde til at vælge H.C. Andersens Flyttefirma A/S:

  • Fast lav pris og ingen efterregninger.
  • Samme pris, uanset kilometerantal og etage.
  • Hurtig og effektiv flytning af engagerede flyttemænd.
  • Min. 2 flyttemænd pr. flytning.
  • Mulighed for opbevaring af ejendele.

Læs mere om dine muligheder for at få opbevaret dine ting på vores opbevaringslager. /Tryghed/opbevaring.asp

Indhent flyttetilbud helt uforpligtende

Vi hedder H.C. Andersens Flyttefirma, da vi gør din flytning til en god historie, hvor alt ender godt som i eventyrerne. Ved at vælge os som dit flyttefirma, er du sikker på, at flytningen bliver effektiv og sikker. Vi er vant til at håndtere folks dyrebare ejendele hver eneste dag.

Benyt dig af vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud fra H.C. Andersens Flyttefirma A/S.  

Står din virksomhed overfor en flytning? Tilbud på erhvervsflytninger finder du her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca