Flytteservice København

Flytteservice København

Lad H.C. Andersens Flyttefirma forvandle din flytteservice til et eventyr

Skal du flytte fra det ene brokvarter til det andet og fra én lejlighed til en anden i København kan det være rart med professionelle hænder til at klare selve flytningen. Så slipper du for både kørsel med stor trailer i den københavnske trafik og for at få ømme lårmuskler af at bære op og ned ad trapper.

H.C. Andersens Flyttefirma har til huse i hjertet af København og leverer professionel flytteservice overalt i Københavnsområdet. Hos H.C. Andersens Flyttefirma går omhu og effektivitet hånd i hånd, så du er sikker på en skånsom og hurtig flytning til en fornuftig pris.

Hvorfor vælge flytteservice?

Det koster selvfølgelig penge at bestille flytte service, når man skal flytte hjemmefra, flytte sammen med sin kæreste, eller flytte hele familien fra hus til hus. Til gengæld får man også meget for pengene:

  • Man sparer oceaner af tid og bøvl.
  • En god flytteservice har orden i sine forsikringer, hvilket betyder, at hvis nogle af dine ting bliver beskadiget, så får du dem erstattet. For mange er det en stor frygt, hvis et flyttefirma ødelægger ens ting, men det sker sjældent.
  • En flytteservice har ofte erfarne medarbejdere, som ved lige præcis, hvordan de skal vinkle din sofa, for at den passer i opgangen, uden at den sætter sig fast i en akavet position, eller at alt læderet bliver skrællet af på et dørhåndtag.

Det kan altså godt være, at du skal af med nogle penge, men zoomer man en smule ud, og ser på det store billede, så kan det stærkt anbefales på alle fronter at anskaffe sig en god og pålidelig flytteservice til at tage sig af besværet, når man engang skal fra reden.

Flytteservice København - H. C. Andersens Flyttefirma

Googler du ”København flytteservice” finder du ud af, at der findes et hav af flyttefirmaer i København og omegn. Men det er vigtigt at vælge et firma, som benytter sig af erfarne medarbejdere, kører med faste priser, og som har orden i deres forsikringer, hvis uheldet skulle være ude og ét af dine møbler skulle blive beskadiget under en flytning.

Du kan læse mere om H.C. Andersen Flyttefirma A/S her.

H.C. Andersens Flyttefirma leverer en flytteservice, der indeholder disse ting. Ønsker du nærmere information om den service, vi tilbyder, er du velkommen til at ringe til os for at få et gratis og uforpligtende tilbud. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline