Flytteservice

Flytteservice

H.C. Andersens Flyttefirma leverer en drøm af en flytteservice

At flytte er et eventyr, men ofte også fuld af udfordringer. H.C. Andersens flyttefirma kan hjælpe dig med en flytteservice, som gør det lidt lettere.

En flytning, der for eksempel går fra lejlighed til lejlighed, kan hurtig give ømme lårmuskler og ridsede møbler. Derfor kan det være en god ide at hyre assistance fra professionelle folk, der ved hvad de har med at gøre.
H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder flytteservice på følgende områder:

  • Flytning for private kunder, der skal flytte i ny lejlighed eller hus.
  • Flytning for erhvervskunder, der skal flytte kontor.
  • Opkøb og rengøring af konkurs- eller dødsbo.

Derudover tilbyder vi i vores flytteservice også hjælp til nedpakning af ejendele samt rengøring i både til- og fraflyttede lejligheder, villaer og kontorer.

Når du bestiller flytteservice hos os, er du altid garanteret en fast aftalt pris og et par veltrænede flyttemænd, der flytter dine ting nemt og forsigtigt. Vi passer nemlig på dine sager, som var det vores egne.

Hvorfor skal du vælge en flytteservice fra H.C. Andersen Flyttefirma?

Der findes utrolig mange flyttefirmaer, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvem man skal vælge. Det kan ofte være dyrt at flytte i forvejen, så derfor overvejer man ofte, hvor meget det vil koste at hyre en flytteservice. Og måske har man noget inventar, som man er særligt øm over for, og som man ikke vil have blive skrammet eller ødelagt.

Det er vi klar over i H.C. Andersens flyttefirma. Når du bestiller flytteservice hos os, får du fat i et flyttefirma, der flytter med mottoet: Vi gør din flytning til en god historie.
Du får…

  • Mulighed for at få et gratis og uforpligtende tilbud på en flytning /indhent-tilbud/indhent_flytning.asp
  • Forsvarlig transport og flytning, inkl. forsikring, så eventuelle skader på dine ting, hvis uheldet er ude
  • Fleksible flyttemænd, der kan flytte på alle tidspunkter, også i weekenden og efter normal arbejdstid

Vores hjem er København, men vi flytter i hele landet

H.C. Andersens flyttefirma har til huse i hjertet af København, og vi flytter ofte for folk i Københavnsområdet.

Læs mere om vores Flytteservice København her.

Vi kan dog tilbyde vores flytteservice i hele landet, så hvis du har planer om at rykke rødderne op i storbyen for at starte et nyt eventyr i en anden del af landet, kan vi sagtens håndtere det. Hvis du skal flytte til udlandet, er du velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Så ønsker du flytteservice, hvor priserne er lave, servicen perfekt og dine ting flyttes med et smil, så kontant H.C. Andersens Flyttefirma. Vi leverer en sikker og hurtig flytning og står til rådighed 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline