Flytterengøring

Flytterengøring

Vi tilbyder flytterengøring for både private og erhverv. Med vores store erfaring inden for rengøring, kan du være sikker på at det fraflyttede hjem eller kontorlokaler, er i de allerbedste hænder.

Vi er effektive, yderst grundige og garanterer at efterlade det fraflyttede i den bedste og absolut reneste stand. Vores standarder er høje, og du vil derfor kunne koncentrere dig 100% om at komme på plads i dit nye hjem, hvis du overlader flytterengøringen til H.C. Andersens Flyttefirma.

Vi tilbyder naturligvis også nedpakning og at klargøre til fremtidige lejemål.

Hvorfor benytte flytterengøring som en service?

Når man fraflytter sit hjem eller kontorlokaler, skal der altid rengøres grundigt så der er klart til nye ejere/lejere. Det er vigtigt, der bliver gjort hovedrent i alle hjørner og kroge.

I stort set alle lejekontrakter, hvad enten man snakker privat eller erhverv, er rengøring en del af udflytningen. Det er ikke nok bare at gøre hverdagsrent, og derfor kan det være en fordel at få en flytterengørings ekspert til at stå for rengøringen efter fraflytning.

H.C. Andersens Flyttefirma er vant til denne slags ekspert rengøring, og derfor vil det tage os meget mindre tid at klare rengøringen end hvis du vælger selv at stå for det. Da vi er vant til at være meget grundige, vil også alle (ellers nemme at overse) kringelkroge blive skinnende rene. Du vil være sikker på at undgå udlejer bede dig om at omgøre rengøringen, og dermed igen kunne spare dyrebar tid og unødvendige bekymringer.

Er flytterengøring mest for private eller erhverv?

At rengøre fraflyttede erhvervslokaler kan være en krævende og omfattende affære. Ligeledes kan det nemt kræve en dag eller to’s ekstra arbejde, hvis man flytter fra et hus eller større lejlighed.

Få yderligere information om H.C. Andersens Flyttefirmas flyttemænd.

For begge parter kan en flytterengøring gøre livet meget nemmere, og i nogle tilfælde er det helt uundværligt. Har man først en gang benyttet sig af flytterengørings-servicen, vil de fleste vide, at det ikke er stedet at spare. Det er alle pengene værd.

Hvad koster en flytterengøring?

Lige som vores fantastisk gode flyttepriser, er vores priser for flytterengøring yderst rimelige, og billige i forhold til andre flytte- samt rengøringsfirmaer. Du kan enten få et fast tilbud, som kan være en del af dit flyttetilbud eller stå for sig selv. Ønsker du at betale per brugt tid, tilbyder vi en pris der kører per påbegyndte halve time.

Kontakt os for mere info, eller få et helt uforpligtende tilbud her.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan