Flyttemand kbh

Flyttemand København

Skal du flytte i København er dit inventar i sikre hænder hos HC Andersens Flyttefirma

En flytning kan være et stort arbejde og svær at overskue. Samtidig trækker den store veksler på venner og families velvilje. Nogle gange er det derfor nemmere at betale sig fra det og slippe for besværet.

Fast tilbud på en flyttemand København

Hos H.C. Andersens flyttefirma får du et fast tilbud, så du kan planlægge din flytning uden dyre overraskelser. Vi udfører flytninger for både private og erhverv i København, men også i resten af landet og ordner også gerne en flytning til udlandet.

Læs mere om flytning København og andre steder i landet her. 

Store og små flytning – også til udlandet

Vi har over 2000 private flytninger og 1000 erhvervsflytninger om året, så vi har solid erfaring med store og små flytninger. Vores kunder er altid tilfredse og din flytning skal gerne være en god oplevelse – ja, nærmest et eventyr. Deraf vores navn.

Læs hvad vores kunder siger her. 

Flyttekasser og andet flytteudstyr

Udover selve flytningen kan H.C. Andersens Flyttefirma også levere flyttekasser af bedste kvalitet. De er faktisk de bedste på markedet. Vi kan også levere indpakningspapir og andet flytteudstyr som fx flyttetæpper.

Læs mere om mulighederne eller få et gratis uforpligtende tilbud på tlf. 78 72 18 93. Du er også velkommen til at udfylde vores formular. Vi vender vi tilbage med et tilbud indenfor 24 timer.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen