Flyttemaend pris

Flyttemænd pris

Professionelt flyttefirma til fornuftige priser

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S får du fagligt dygtige og servicemindede flyttemænd, som altid flytter med et smil. Vi flytter til markedets bedste priser, og overholder altid de aftaler vi laver. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller læs mere om vores konkurrencedygtige priser her.

 

Danmarks bedste flyttefirma til gode priser

H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder flyttebranchens bedste service til markedets mest gennemsigtige priser. Hos os får du et fast uforpligtende tilbud, så du kender din pris på forhånd. Hos os får du flyttebranchens mest gennemsigtig flyttefolk pris.

 

Flyttebranchens
mest gennemsigtige priser

 • Intet starttillæg
 • Ingen kilometertæller
 • Intet lørdagstillæg
 • Intet søndagstillæg
 • Intet aftentillæg
 • Intet tillæg for indpakning
 • Minimumsbookning 
  kun 2 timer
 • Afregning pr. halve time
  efter 2 timer
 • Fast uforpligtende tilbud
 • Gratis uforpligtende konsulentbesøg

Når du henvender dig til H.C. Andersens Flyttefirma A/S, får du tilknyttet en flyttekonsulent, som kommer gratis ud for at besigtige flytningen. Herefter får du fast flyttemand priser på din flytning.

Du kan også læse mere om flyttefirma pris her. 

 

Effektiv og billig pivatflytning

Vi er et flyttefirma, som forstår vigtigheden af at gøre din flytning til en god historie. Derfor tilbyder vi ikke kun de bedste priser men også den bedste service. Vi tilpasser flytningen til dine behov, så det bliver så nemt som muligt for dig at flytte.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller læs mere om vores priser på privatflytning her.

 

Professionel og effektiv erhvervsflytning

Når vi flytter for virksomheder, udarbejder vi et tilbud i samarbejde med dig, så der er taget højde for alle dine behov, og vi står 100 % ved den pris, vi giver. Som en del af erhvervsflytning er bl.a. inkluderet nedtagning og opsætning af IT-udstyr, så du ikke skal bruge tid på det. Du kan læse mere om prisen i forbindelse med erhvervsflytning her.

 

Den bedste service skaber den bedste flytning

Der er mange ting, som skal gå op i en højere enhed i forbindelse med en flytning. Derfor er det vigtigt at man kan stole på sit flyttefirma og den service, de yder. Når du vælger H.C. Andersens Flyttefirma A/S, kan du være sikker på, at arbejdet udføres af professionelle og kompetente flyttemænd til konkurrencedygtige priser. Vores sikkerhed er altid i top, og vi behandler dine flyttesager med omhu, for vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed. Vores ambition er nemlig at være det bedste flyttefirma. 

Du kan læse mere om vores kundeservice her.

 

Kontakt os for at høre mere om vores flyttemænd pris

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S har vi stor erfaring med både privat- og erhvervsflytning, og vi kan derfor levere den bedste flytning og service til vores kunder - til branchens bedste flyttemænd priser. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål angående flytning, kan du finde vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline