Flyttemænd Odense

Flyttemænd Odense

Bestil flyttemænd Odense fra H.C. Andersens Flyttefirma A/S, uanset om du flytter til eller fra Odense

H.C. Andersens flyttefirma A/S kan hjælpe dig, med at flytte rundt i hele Danmark. Odense er H.C. Andersens egen barndomsby, og vi synes derfor, det er fantastisk, når folk har lyst til at flytte dertil.

Uanset om du flytter til eller fra Odense, kan vi tilbyde en gnidningsfri flytningsproces med vores dygtige flyttemænd, der sætter en ære i at flytte med et smil på læben.

Et alsidigt flyttefirma - Vi klarer alle opgaver, både store og små

Vi varetager mange forskellige flytteopgaver, der gør os meget fleksible. Vi flytter både for erhverv og private, og vi kan tilbyde at flytte mindre mængder såvel som større. Vi flytter også gerne dit klaver, kontor eller andre større objekter, hvis der er behov for det. Herudover tilbyder vi:

  • Opbevaring af ejendele
  • Ned- og udpakning
  • Langdistance flytning til - og fra udlandet
  • Salg og udlejning af flytteudstyr
  • Forsikring i henhold til forsikringsloven.
  • God service

Vi har mange års erfaring i at flytte til og fra storbyer, hvor der er begrænset plads og meget trafik. Derfor kan du med tryghed få vores team til at navigere rundt i den hektiske by, og håndtere dine ejendele.

Vi håndterer dine ejendele med stor omhu

Vi ved at det er grænseoverskridende at overlade alle sine ejendele til en tilfældig flyttemand Odense. Derfor har alle vores medarbejdere høj faglig ekspertise og erfaring. De er effektive og positive i deres arbejde, og klar på at gøre din flytning til en god historie. Vi kan tilbyde at bruge en flytte-lift, hvis du eksempelvis skal flytte til en lejlighed uden elevator. Det kan være en god løsning i snævre opgange, hvor store objekter nemt kan blive ridset, eller hvor de slet ikke kan komme igennem.

Vi kan sende en flyttekonsulent ud, så vi sammen kan vurdere, hvilke behov der er for din flytning. Så kan vi finde den bedste løsning for dig.

Kontakt os endelig – vi giver et gratis uforpligtende tilbud, eller rådgivning

Skal du flytte til eller fra Odense, eller en anden by i Danmark kan du kontakte os, så finder vi en løsning, eller giver dig et godt råd med på vejen. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Du kan også udfylde vores formular her, og modtage et flyttetilbud fra flyttemænd Odense.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen