Flyttemænd Odense

Flyttemænd Odense

Bestil flyttemænd Odense fra H.C. Andersens Flyttefirma A/S, uanset om du flytter til eller fra Odense

H.C. Andersens flyttefirma A/S kan hjælpe dig, med at flytte rundt i hele Danmark. Odense er H.C. Andersens egen barndomsby, og vi synes derfor, det er fantastisk, når folk har lyst til at flytte dertil.

Uanset om du flytter til eller fra Odense, kan vi tilbyde en gnidningsfri flytningsproces med vores dygtige flyttemænd, der sætter en ære i at flytte med et smil på læben.

Et alsidigt flyttefirma - Vi klarer alle opgaver, både store og små

Vi varetager mange forskellige flytteopgaver, der gør os meget fleksible. Vi flytter både for erhverv og private, og vi kan tilbyde at flytte mindre mængder såvel som større. Vi flytter også gerne dit klaver, kontor eller andre større objekter, hvis der er behov for det. Herudover tilbyder vi:

  • Opbevaring af ejendele
  • Ned- og udpakning
  • Langdistance flytning til - og fra udlandet
  • Salg og udlejning af flytteudstyr
  • Forsikring i henhold til forsikringsloven.
  • God service

Vi har mange års erfaring i at flytte til og fra storbyer, hvor der er begrænset plads og meget trafik. Derfor kan du med tryghed få vores team til at navigere rundt i den hektiske by, og håndtere dine ejendele.

Vi håndterer dine ejendele med stor omhu

Vi ved at det er grænseoverskridende at overlade alle sine ejendele til en tilfældig flyttemand Odense. Derfor har alle vores medarbejdere høj faglig ekspertise og erfaring. De er effektive og positive i deres arbejde, og klar på at gøre din flytning til en god historie. Vi kan tilbyde at bruge en flytte-lift, hvis du eksempelvis skal flytte til en lejlighed uden elevator. Det kan være en god løsning i snævre opgange, hvor store objekter nemt kan blive ridset, eller hvor de slet ikke kan komme igennem.

Vi kan sende en flyttekonsulent ud, så vi sammen kan vurdere, hvilke behov der er for din flytning. Så kan vi finde den bedste løsning for dig.

Kontakt os endelig – vi giver et gratis uforpligtende tilbud, eller rådgivning

Skal du flytte til eller fra Odense, eller en anden by i Danmark kan du kontakte os, så finder vi en løsning, eller giver dig et godt råd med på vejen. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Du kan også udfylde vores formular her, og modtage et flyttetilbud fra flyttemænd Odense.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin