Flyttemænd Kbh

Flyttemænd Kbh

Der findes mange flyttemænd og forskellige flyttefirmaer i København. Når du skal vælge hvilke flyttemænd der skal stå for din flytning, er det vigtigt at du overvejer nogle bestemte ting. Herunder kan du læse om nogle af de mest afgørende kriterier, du skal kigge efter når du vælger flyttemand i Kbh.

Område

Først og fremmest skal du sikre dig, at flyttefirmaet ikke kun flytter i København, hvis du står og skal flytte til en anden landsdel. Når du undersøger denne del, er det også en god ide at spørge flyttemændende om hvorfra deres startpris begynder. Er flyttefirmaet f.eks. beliggende i København midtby og du flytter fra Odense til Kbh, kan det blive en dyr affære, hvis du skal betale for flyttemændenes service allerede fra de forlader kontoret. Hos H.C. Andersens Flyttefirma i Kbh er der ingen skjulte priser; vores takster starter altid fra jeres adresse. Derfor er der gratis kørsel fra vores kontor og ud til jeres startsadresse.

Flytteservices fra vores flyttemænd Kbh

Dernæst bør du undersøge hvilke services flyttemændene tilbyder. Der findes mange forskellige flytteservices, lige fra nedpakning til flytteopbevaring. Nogle flyttefirmaer i København kan også hjælpe med efterfølgende rengøring og fuld afvikling af dødsbo. Alle disse services er naturligvis noget H.C. Andersens Flyttefirma i kbh tilbyder. Læs meget mere om vore flyttemænds services her (link: http://www.hcandersensflyttefirma.dk/).

Anmeldelser

Før du tager det endelige valg om hvilken flyttemand i København, du vil benytte til at stå for din flytning, bør du altid undersøge deres anbefalinger. Har folk været tilfredse? Hvordan var kvaliteten, trygheden og den personlige service? Var priserne gennemsigtige, og levede de op til forventningerne? H.C. Andersens Flyttefirma er Københavns mest positivt anmeldte flyttemand – se vores anmeldelser på Trustpilot (link: https://dk.trustpilot.com/review/hcandersensflyttefirma.dk).

Flyttepriser

Sidst, men ikke mindst, er det en god ide at få et flyttetilbud fra din flyttemand i Kbh. Nogle flyttemænd tilbyder en timepris, eller et på forhånd fast tilbud. H.C. Andersens Flyttemand tilbyder en gratis besigtigelse hvis du skal flytte i Kbh, og altid et godt fast flyttetilbud, som du kan regne med. Gør flytningen i København til en god historie.

Kontakt os allerede i dag for et helt uforpligtende tilbud.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan