Flyttemænd flyttemand Frederiksberg

Flyttemænd flyttemand Frederiksberg

Hvis du bor på Frederiksberg, eller skal flytte til dette område af København, kan det være en god ide at finde en flyttemand i nærheden. H.C. Andersens Flyttefirma er beliggende kun et stenkast fra Frederiksberg. Dette betyder, at vores flyttemænd til enhver tid kan komme forbi og give en helt gratis flyttebesigtigelse. Her vil vi give gode råd til flytningen, bl.a. hvor mange flyttekasser I skal regne med at få brug for, men også om I har brug for special flytteudstyr til at løfte tungt inventar, som f.eks. klaver og lignende.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma foretager vi jævnligt flytninger på Frederiksberg og i resten af København. Vi kender dette område utroligt godt, og vil kalde det vores hjemmebane. Vi har mange, heraf flere tilbagevendende, meget tilfredse kunder. Vores flyttemænd er Frederikbergs absolut bedste, og hver og en gør altid et professionelt stykke arbejde med et personligt touch af venlighed.

Vores flyttemænd flyttemand Frederiksberg flytter både privat og erhverv

Vores flyttemænd flytter for både private, såvel som erhverv på Frederiksberg. Vores flyttemænd er yderst effektive og omhyggelige i deres flyttearbejde. Vi møder altid til tiden og leverer den uovertrufne professionelle service, vi er kendte for. Når du overlader din flytning på Frederikberg til vore flyttemænd, er den i de tryggeste hænder.

H.C. Andersens Flyttefirma har, ud over København og Frederikbergs absolut bedste flyttemænd, også alt i special flytteudstyr. Derfor kan vi hurtigt og effektivt klare alle former for flytning. Hvis du har nogle spørgsmål til vores flytteservices og udstyr, er du altid mere end velkommen til at kontakte en flyttemand.

Kontakt os helt uforpligtende og snak med en af vores dygtige flyttemænd her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline