Flyttelift

Flyttelift

Vi klarer din flytning for dig

H.C. Andersens Flyttefirma er en af de få flytteforretninger i Københavnsområdet, der kan tilbyde at bruge en flyttelift ved din flytning. Dette kan være en stor hjælp, hvis du flytter fra eller til en lejlighed i en bygning uden elevator. Også ved flytning af større ejendele, som for eksempel dobbeltseng, klaver eller lignende, der ikke kan komme igennem dørkarme, er en flyttelift helt uundværligt flytteudstyr – og vores flyttelifte kan klare det hele.

Erhvervsflytning

Vi tilbyder at bruge flytte lift til både private- samt erhvervsflytninger. Kontorlokaler er ofte lokaliseret på en højere etage end stuen, og det kan være en udfordring, at få store kontormøbler gennem dørkarme, passe ind i klaustrofobiske elevatorer og så videre uden at disse skades eller generer andre i deres daglige arbejde.

Du kan læse mere om vores afdeling for erhvervsflytning her.

Privatflytning

Hvis familien bor på øverste etage og skal flytte, er prisen for en flyttelift godt givet ud. Det vil gøre flytningen meget hurtigere og ikke mindst nemmere i forhold til, at skulle forsøge at bakse de dyre designer møbler ned gennem en smal trappeopgang. Et er, at det er hårdt for ryggen, noget andet er, hvor nemt det er, at komme til at lave skræmmer på hjørner og kanter.

Du kan læse mere om vores afdeling for privatflytning her.

Har du brug for en flyttelift?

Kontakt os og find ud af, om din forestående flytning med fordel kan foretages med hjælp af en flyttelift. H.C. Andersens Flyttefirma er dine flytteeksperter, og vi giver altid et gratis og helt uforpligtende tilbud inden din flytning. Lad os sende en flyttekonsulent ud og vurdere, hvordan din flytning kan foretages mest effektivt og nemt. Vejledningen inkluderer, hvor mange flyttekasser I ville skulle bruge, om møbler og andet inventar kan skilles ad, eller om der skal bruges flyttelift med mere.

Vi gør din flytning til en god historie

Vi giver naturligvis en gratis flytte-inspicering til både private, såvel som erhverv. Vores priser og råd er 100 % gennemsigtige, og vi vil aldrig sige, at du skal investere i en flyttelift, medmindre det vil være en fordel for dig og din forestående flytning. Med H.C. Andersens Flyttefirma er du sikret kvalitetstransport hele vejen igennem, da vi besidder den faglige ekspertise og effektivitet, som klarer din flytning nemt og sikkert. Vi garanterer, at vores professionelle flyttemænd vil gøre din flytning til en god historie i stedet for en stressfuld oplevelse.

Uanset om du har brug for en flyttelift København, flyttelift Fyn eller bare en flyttelift pris i forbindelse med din næste flytning, står H.C. Andersens Flyttefirma klar til at hjælpe. Så book din flytning med eventuel flyttelift her, eller kontakt os og hør mere.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline