Flyttehjælp København

Flyttehjælp København

H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder flyttehjælp til private og virksomheder i København. Vi har mange års erfaring inden for både privatflytninger og flytninger for mindre og større virksomheder i Københavnsområdet. Vi er stolte over at kunne sige, vi er eksperter når det kommer til flytteassistance i København.

Der er mange flyttefirmaer i København og på Sjælland, som tilbyder flyttehjælp. Når man som privat eller erhverv skal finde rundt i junglen af flyttefirmaer, er et rigtigt godt tip at læse anmeldelser fra andre. Tidligere kunders anmeldelser giver et klart og ærligt billede af kvaliteten på et flyttefirmas flyttehjælp. Trustpilot er et godt sted at starte. Dernæst kan det være en god ide at besøge flyttefirmaets sociale medier for at få et bedre billede af hvilken slags flytteassistance de specialiserer sig i, og naturligvis om de tilbyder flytninger i København.

H.C. Andersens flyttefirma er beliggende i Kbh centrum og tilbyder flyttehjælp primært i København, men også resten af Sjælland og Odense på Fyn. Vores flyttehjælp rækker langt ud over at flytte jeres ejendele fra A til B; vi går højt op i personlig service, og garanterer jer en god oplevelse når I vælger os til at stå for jeres flytning. Flyttehjælp er ikke bare flyttehjælp, men også rådgivning og hjælp til at tage stress og bekymringer i forhold til en forestående flytning, væk så I kan glæde jer til at komme til rette i jeres nye hjem, eller kontorlokaler.

Det kan du forvente til din flyttehjælp København

Vi sætter altid god tid af når vi kommer ud til jer. Vores flyttemænd har mange års erfaring i flyttehjælp, og brænder for deres arbejde. Ikke kun selve flytteassistancen, men også den personlige del, hvor vi altid er klar på en snak og sætter os grundigt ind i jeres individuelle behov for flyttehjælp. Derfor giver vi altid en gratis besigtelse forud for en flytning, hvor vi kommer ud og rådgiver om hvilket flytteudstyr I har brug for, antal flyttekasser der skal bruges til projektet og hvilken specifik flyttehjælp, vi mener I kunne have gavn af, baseret på hvad I fortæller os er jeres største udfordringer i forhold til flytningen.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen