Flyttehjælp

Flyttehjælp

Benyt dig af professionel flyttehjælp og spar både tid og penge. Vi har redskaberne og erfaringen, der skal til for at få din flytning foretaget effektivt

H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder professionel flyttehjælp til private samt virksomheder med alt, hvad det indebærer. Det vil sige, at vi store træk hjælper med:

  • Nedpakning
  • Flytning (transport af alle ejendele)
  • Udpakning
  • Rengøring

Derudover tilbyder vi også opbevaring af de ejendele/det inventar, som du i første omgang måske ikke har plads til i dit nye sted.

Opsætning af møbler, møbelsamling, ophængning og alt det andet

Vi hjælper med det hele! Vi kan eksempelvis hjælpe med:

  • Tilslutning af computere, tv og lamper
  • Opsætning af kontorpladser og møbler
  • Ophængning af billeder, hylder mm.
  • Aflevering af affald på genbrugspladsen

Dette er blot nogle af de flyttehjælp services vi tilbyder vores kunder i forbindelse med en flytning – vi hjælper også med 117 andre ting. Lad os vide, hvad dit behov er, så vender vi tilbage med en ideel flytteløsning til netop dig.

Lav din forespørgsel via hjemmesiden – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi passer på dine ejendele, som var det vores eget

Hos H.C Andersens Flyttefirma A/S tilbyder vi alle former for flyttehjælp - både til flyttehjælp privat og flyttehjælp erhverv - og dette er med service i allerhøjste klasse. Vælger du at benytte dig af vores flyttehjælp kan du forvente kompetente, venlige og serviceminded flyttemænd, der passer godt på dine ejendele.

Vi tager imod alle former for flytteopgaver, store som små og vi tilbyder både A-til-B-flytninger og flytninger til vores opbevaringslager i Vallensbæk.

Skal du flytte til eller fra udlandet? H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder også flyttehjælp udlandet

Det hele begynder med en uforpligtende dialog omkring dine ønsker i forbindelse med udlandsflytningen. Herudfra udarbejder vi et tilbud, som er tilpasset dit behov og ønsker.

Vi flytter til og fra udlandet til en fast og fornuftig pris. Vores erfaringer med langdistanceflytninger giver os en konkurrencefordel – og udover at tilbyde flyttehjælp til udlandet har vi også stor erfaring med at fylde containere og sende dem udlands. Vi har internationale samarbejdspartnere, og desuden fungerer vi også som en international partner, når udenlandske flyttefirmaer eksempelvis sender deres containere til Danmark.

Læs mere om vores flyttehjælp til udlandet

Kontakt os – og få professionel flyttehjælp

Med H.C. Andersens Flyttefirma A/S får du professionel flytteservice, dygtige flyttefolk og bedst af alt en sikker flytning. Hos os er alle vores flytteløsninger og flyttepriser helt gennemskuelige og nemme at forstå. Vil du vide mere, så kontakt os allerede i dag.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen