Flytteforretning Virum

Flytteforretning Virum

Uanset om du skal flytte til eller fra Virum, så er vi den flytteforretning Virum, du har ledt efter.

Vi har flere års erfaringer med flytninger til og fra Virum, og vores kunder er yderst tilfredse med vores flytteforretning.

Det skyldes primært to ting. Vi har altid den samme høje service, uanset hvem kunden er, og så har vi gennemskuelige priser.

Vores erfaringer er, at kunder gerne vil vide, hvad de skal betale, og derfor har de ikke lyst til at blive overrasket over, hvor meget de pludselig skal betale.

Når det kommer til en flytteforretning Virum, som du kan stole på, så er det os. Hos os er vores tilbud inkl. alt, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser.

Sådan bør det altid være, når du flytter.

Vi er også din flytteforretning Holte - Se mere her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca