Flytteforretning Lyngby

Flytteforretning Lyngby

Uanset om du skal flytte i Lyngby, på Frederiksberg eller i Hanstholm, er det en god ide at hyre en flytteforretning til det tunge arbejde. Læs her om nogen af fordelene ved at benytte vores flytteforretning.

Undgå flytteskader

At flytte kan være en tidkrævende affære. Dertil kommer den fysiske udfordring med tunge løft og vrid. Sidst , men ikke mindst er der risikoen for at lave skader på dyrebare ejendele under flytningen. En tabt lampe, en dyr kommode som støder mod dørkarmen og ridses når den bæres ud – er man ikke rutineret flyttemand og manøvrer møbler rundt til hverdag, er dette noget der nemt kan ske. Dette er blot nogle af de mest kendte årsager til mange vælger at hyre en flytteforretning til at stå for deres flytning.

Private bruger også flytteforretninger

Hvor virksomheder for det meste altid vælger at anvende et flyttefirma til at klare nedpakning, løft, flyttetransport og eventuelt rengøring af de gamle erhvervslokaler, er også flere private begyndt at bruge flytteforretninger. Tid er penge og fordelene ved at hyre professionelle og erfarne flyttemænd overstiger nemt prisen. Især i storbyer som København er også selve flyttetransporten (kørslen) en udfordring. Et flyttefirma der specialiserer i lige præcis dette område vil kende de smalle og ensrettede gader i Storkøbenhavn.

Flytningen bliver en god historie

Når du flytter alene, kan en flytning tage dagevis og blive en langtrukken affære. Det samme gælder hvis du har en virksomhed og skal flytte i nye erhvervslokaler. Men med et forudsigeligt flyttetilbud (fast pris) fra en anerkendt og professionel flytteforretning kan du gøre det at skifte hjem eller kontor til en rigtig god historie, som du vil tænke tilbage på som en ubekymret og stressfri affære. Det er vigtigt, den flytteforretning du vælger til at foretage din flytning, er troværdig og har faglig ekspertise. Sørg derfor altid for at tjekke flyttefirmaets anmeldelser, hjemmeside og sociale medier. På den måde vil du nemt kunne afgøre om de er de rette til opgaven.

Vores flytteforretning Lyngby og i resten af landet sidder klar til at give dig mere information eller et uforpligtende tilbud på din næste flytning.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline