Flytteforretning Lyngby

Flytteforretning Lyngby

Uanset om du skal flytte i Lyngby, på Frederiksberg eller i Hanstholm, er det en god ide at hyre en flytteforretning til det tunge arbejde. Læs her om nogen af fordelene ved at benytte vores flytteforretning.

Undgå flytteskader

At flytte kan være en tidkrævende affære. Dertil kommer den fysiske udfordring med tunge løft og vrid. Sidst , men ikke mindst er der risikoen for at lave skader på dyrebare ejendele under flytningen. En tabt lampe, en dyr kommode som støder mod dørkarmen og ridses når den bæres ud – er man ikke rutineret flyttemand og manøvrer møbler rundt til hverdag, er dette noget der nemt kan ske. Dette er blot nogle af de mest kendte årsager til mange vælger at hyre en flytteforretning til at stå for deres flytning.

Private bruger også flytteforretninger

Hvor virksomheder for det meste altid vælger at anvende et flyttefirma til at klare nedpakning, løft, flyttetransport og eventuelt rengøring af de gamle erhvervslokaler, er også flere private begyndt at bruge flytteforretninger. Tid er penge og fordelene ved at hyre professionelle og erfarne flyttemænd overstiger nemt prisen. Især i storbyer som København er også selve flyttetransporten (kørslen) en udfordring. Et flyttefirma der specialiserer i lige præcis dette område vil kende de smalle og ensrettede gader i Storkøbenhavn.

Flytningen bliver en god historie

Når du flytter alene, kan en flytning tage dagevis og blive en langtrukken affære. Det samme gælder hvis du har en virksomhed og skal flytte i nye erhvervslokaler. Men med et forudsigeligt flyttetilbud (fast pris) fra en anerkendt og professionel flytteforretning kan du gøre det at skifte hjem eller kontor til en rigtig god historie, som du vil tænke tilbage på som en ubekymret og stressfri affære. Det er vigtigt, den flytteforretning du vælger til at foretage din flytning, er troværdig og har faglig ekspertise. Sørg derfor altid for at tjekke flyttefirmaets anmeldelser, hjemmeside og sociale medier. På den måde vil du nemt kunne afgøre om de er de rette til opgaven.

Vores flytteforretning Lyngby og i resten af landet sidder klar til at give dig mere information eller et uforpligtende tilbud på din næste flytning.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan