Flytteforretning København

Flytteforretning København

H.C. Andersens Flyttefirma er kendt som en af Danmarks absolut bedste flytteforretninger København

Mange års erfaring inden for faget og landets dygtigste, mest omhyggelige flyttemænd giver os et stort forspring til altid at udføre en effektiv og professionel flytning, hvor tryghed og kundeservice kommer først.

Privat- og erhvervsflytning i København

Det er ikke nogen hemmelighed, at det flytte en hel husstand kan være et både stressende og tidskrævende projekt. Derfor er H.C. Andersens flytteforretning er klar til at hjælpe, så du kan fokusere på vigtigere ting som familie, arbejde, venner og så videre. En hverdag i København kan i sig selv være stressende, og der er ikke nogen grund til at prøve at klare alt selv, når der findes flytteforretninger som H.C. Andersens Flyttefirma, der nemt og hurtigt kan klare flytningen for jer. Vi er specialister i flytning og Københavns mest effektive flytteforretning.

Se vores faste priser for privatflytning.

Vi tilbyder naturligvis også erhvervsflytning – lige fra nedpakning til total opsætning i de nye lokaler med efterfølgende flytterengøring. Det eneste, som I skal gøre, er at koncentrere jer om at komme på plads og genoptage arbejdet.

Se vores faste priser for erhvervsflytning.

Du kan også få et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning ved at udfylde denne formular.

Læs mere om flyttetilbud København her. 

Vi kan hjælpe dig med din flytning til udlandet

H.C. Andersens Flyttefirma foretager flytninger til og fra lejligheder, når I flytter i hus og alt derimellem. Vi kan også klare langdistanceflytninger, hvad enten det er til eller fra København, til den anden ende af landet eller endda udlandet. Vi flytter hvert år mere end 200 danske familier til udlandet og vice versa. Vi er en af de få flytteforretninger i København, der har kontakter, som lader os klare en effektiv og sikker flytning for jer i hele Europa. Vi foretager også jævnligt flytning til Nordamerika, Asien og Mellemøsten.

Læs mere om vores udlandsflytnings services her.

Flytteforretning København med gode værdier

Vi er en professionel flytteforretning, hvor du får meget for pengene, da vi går op i at tilbyde en høj, personlig service til en overkommelig pris. Vi ankommer altid til tiden og overholder alle vores aftaler. Vores takster starter ikke, før vi ankommer til jeres startadresse – altså er udkørslen på vores regning. Vores mål er at overstige dine forventninger til et flyttefirma i København. Vi ønsker kunder, der komme igen, og der med glæde vil anbefale os til familie og venner eller arbejdskontakter.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline