Flytteforretning

Flytteforretning

Vi gør din flytning til en god historie

Det være både hårdt og tidskrævende selv at skulle stå for en flytning. Ømme lårmuskler og ridsede møbler er blot noget af det, man nemt kan ærgre sig over, når det hele er overstået.

Derfor kan det være en god ide, at sende bud efter en flytteforretning, der bygger på faglig ekspertise og troværdighed.

Vi er den optimale flytteforretning

Hos H.C. Andersens Flyttefirma leverer vi altid den optimale flytning, som du står og har brug for. Uanset om du skal flytte til Hanstholm, Ringsted eller Nakskov så leverer vores flytteforretning hurtigt og effektivt den flytning, der betyder, at du sparer besværet selv.

 

Uanset og der er tale om en virksomhedsflytning eller privat flytning, så kan vi både tilbyde at give en hånd med flytningen, eller du kan hyre os til at udføre al arbejdet selv. Du behøver aldrig frygte for dine ejendele, for vi passer på dem, som om de var vores egne.

Du kan læse mere om, hvad vi kan tilbyde når det kommer til flytning her. 

Du kan også læse mere om flyttefirma Danmark her. 

Flyttefirma priser

Når det kommer til prisen, tilbyder vi et system, hvor en pris altid er til at forstå, da vi kun giver faste tilbud, der sikrer dig mod ubehagelige efterregninger.

Så ønsker du en flytning, der ligesom i eventyrene ender lykkeligt, så send bud efter H.C. Andersens Flyttefirma.

Ring til os eller udfyld vores formular. Vores flytteforretning sidder klar til at give dig mere information eller et uforpligtende tilbud på din næste flytning.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen