Flyttefirma Viborg

Flyttefirma Viborg

H.C. Andersens Flyttefirma A/S gør din flytning til en god historie   

Virker Viborgs brostensbelagte gader uoverskueligt for din næste flytning? Lad gaderne være op til os, mens du går på opdagelse i den smukke natur og summen af dansk kultur og historie. H.C. Andersens Flyttefirma A/S har mange års erfaring med at hjælpe både privat- og erhvervskunder med effektiv og overskuelig flytning. Vi er meget passionerede omkring flytning. Du vil altid blive mødt af venlige og kompetente flyttemænd, som klarer enhver opgave med et smil. Det kan være svært at overlade ens ejendele til andre, men vi forsikrer dig om, at vi har den største ekspertise og bedste service på markedet og vi behandler altid dine ting som var det vores egne. 

  

Altid faste priser – Ingen skjulte udgifter   

Vælger du H.C. Andersens Flyttefirma A/S får du en pris, du kan stole på. Det vil sige ingen skjulte udgifter eller gebyrer. Vi leverer den bedste service på markedet – til de bedste priser. Når kontrakten er underskrevet, vil du aldrig betale mere end den påførte pris! Det er gratis, når vi kører ud til dig. Hvis vi skal parkere inde i byen, har vi på forhånd beregnet et estimat for parkeringstaksten. Overstiger parkeringen dette, betaler vi selvfølgelig differencen. Vi vil kun arbejde ud fra ærlige og transparente priser, som gør, at du altid ved præcis hvad, du betaler for! 

Læs mere om vores priser her. 

  

Få skræddersyet din flytning hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S  

Vi ønsker os at være dit foretrukne flyttefirma og derfor er det altid dine ønsker og behov, der er vores udgangspunkt. Vores løsninger er af højeste kvalitet og sikrer, at din flytning bliver så nem og effektiv som muligt. Vi bestræber os på at yde ekstraordinær service og derfor tilbyder vi forskellige ekstra services, så du slipper for alt besværet. Vi tilbyder blandt andet:  

  • Altid faste priser 
  • Erfarne, servicemindede og punktlige flyttemænd 
  • Leje eller køb af flyttekasser, flyttetæpper eller diverse indpakningsmaterialer 
  • Ned -og udpakning 
  • Mulighed for opbevaring i vores sikkerhedsovervågede opbevaringslokale 

 

Flyttefirma Viborg - Få et uforpligtende tilbud på din flytning 

H.C. Andersens Flyttefirma A/S har altid faste og overkommelige priser. Vi har mange gode flytteoplevelser bag os, så hvis du har brug for effektive og kompetente flyttefolk så vælg os som dit flyttefirma i Herning.  

Ingen opgave er for stor eller lille for H.C. Andersens Flyttefirma – Vi står altid klar til at hjælpe dig med præcis den flytning, du står overfor. Vi tilbyder flytninger i hele landet samt udlandet, både privatflytning og erhvervsflytning - alt er muligt.    

Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig, eller hvordan du vil gribe opgaven an? Find vores kontaktoplysninger her eller kontakt os via kontaktformularen her på siden. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen