Flyttefirma Vesterbro

Flyttefirma Vesterbro

Vi står klar når du har brug for et flyttefirma på Vesterbro

Hos H.C. Andersens flyttefirma gør vores store flytteerfaring, at vi kan tilbyde effektive og professionelle flytninger, både for private og erhverv. Vi har forståelse for, at en flytning ikke altid er den mest overskuelige proces, og vi ønsker derfor at gøre flytningen så gnidningsfri og nem for dig som muligt. Hvad enten du flytter fra eller til, står vi klar til at gøre din flytning Vesterbro til en god historie.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma tilbyder vi:

 • Hurtig og effektiv flytning af engagerede flyttemænd
 • Fast lav pris og dermed ingen efterregninger
 • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
 • Min. 2 flyttemænd pr. flytning
 • Opbevaring af dine ejendele

Vi tilbyder forskellige flytteløsninger alt efter hvor meget der skal flyttes.

Dit flyttefirma Vesterbro - hos os er både du og dine ejendele i trygge hænder

Vi har et stærkt team af engagerede og dygtige flyttemænd, som tager vare på alle dine ejendele. De er vant til tunge løft og ved præcis hvordan tunge genstande som skabe, sofaer osv. bør håndteres. Du slipper derfor for at lave unødvendige eller forkerte løft.

Hos os går effektivitet og kvalitet hånd i hånd, og vi går ikke på kompromis med vores service. Vi stræber efter at skille os ud fra andre flyttefirmaer Vesterbro, ved at kunne tilbyde dig den bedste og mest effektive løsning når du skal flytte.

Vi tilbyder også opbevaring af dine ejendele, hvis pladsen skulle være trang i din nye bolig eller dit nye erhverv. Vi har stor respekt for dine ejendele og vores opbevaringslager er derfor både alarmsikret, videoovervåget, samt sikret mod skadedyr. Du kan derfor være sikker på at dine ting er i trygge hænder hos os.  

Læs mere om dine muligheder for opbevaring hos os.

Mere end bare en flytning

Hos H.C. Andersens flyttefirma kan vi tilbyde dig andre services udover selve flytningen. Foruden muligheden for opbevaring tilbyder vi:

 • Rengøring af den fraflyttede bopæl
 • Diverse handyman services
 • Flyttetips inden fraflytning
 • Køb eller leje af flyttekasser
 • Indpakning i papir, bobleplast samt bølgepap
 • Flyttetæpper, garderobekasser og møbelhunde

Kontakt os omkring din flytning Vesterbro, og hør mere om hvordan vi bedst hjælper dig i din flytteproces. Du har også mulighed for, at udfylde vores onlineformular og få et uforpligtende tilbud.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Vi er dit flyttefirma i hele København og omegn. Se alle de områder vi dækker her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen