Flyttefirma Vejle

Flyttefirma Vejle

Få en kvalitetsflytning til fordelagtige priser

Har du søgt efter flytteforretning Vejle, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi flytter nemlig både for private og erhverv i Vejle og resten af landet på alle tider af døgnet og til faste lave priser.

Det kan være en stor mundfuld at skulle planlægge en flytning, især med tanke på at pakke ting ned, samle et hold af venner og familiemedlemmer, og selvfølgelig at skulle bære tunge ting frem og tilbage eller ned fra tredje etage. Lad H.C. Andersens Flyttefirma A/S klare flytningen og gøre det hårde arbejde for dig, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting.

Hos flyttefirma Vejle får du en skræddersyet flytning

Vi ønsker at være dit foretrukne flyttefirma og derfor går vi meget op i at yde den bedste kundeservice. Det betyder, at vores løsninger er af den højeste kvalitet og at vi altid holder, hvad vi lover – især når det kommer til priser og tidsfrister. Vi ved nemlig godt, hvor vigtigt det er kunne stole på dem, der kører rundt med ens ejendele.

Vi tilbyder derfor også flere ekstra ydelser, som gør din flytning endnu nemmere. Vi hjælper gerne med ned- og udpakning af dine ting eller opbevaring, hvis du ikke har mulighed for at have dem hos dig selv i en periode. Står du også og mangler kasser? Du kan købe eller leje dem hos os. Vi har også forskellige indpakningsmuligheder, så dine ting sikkert kan blive transporteret fra A til B.

Bliv klogere på alt vores flytteudstyr her.

Sikker og hurtig flytning til de helt rigtige priser

Vi har faste lave priser på flytning både til private og erhverv, så du får mest for pengene. Det gør vi for at sikre, at du føler dig tryg og ikke bliver overrasket over uforudsete udgifter eller regninger i løbet af processen. Når vi aftaler en fast pris, er du garanteret, at det bliver den endelig pris – uden skjulte tillæg.

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S giver vi dig gerne rådgivning og et specifikt tilbud på din situation, så du får en god flytning uden at få sved på panden. Vi har det helt rigtige flytteudstyr, som gør, at vi kan hjælpe ved både mindre og større opgaver.

Du kan læse meget mere om vores priser her. 

Hvorfor vælge H.C. Andersens Flyttefirma A/S?                              

Vi har mange års erfaring fra branchen, hvilket er din garanti for professionel og sikker flytning hver gang, du vælger os. Vi er specialister, så vi sørger for, at dine ejendele håndteres forsvarligt og altid kommer sikkert frem til den aftalte tid på den rigtige adresse. Hvis du endnu ikke er overbevist, får du lige flere grunde til at vælge os som dine flyttemænd:

  • Der er ingen starttillæg eller kilometertæller
  • Vi har gennemsigtige priser – ingen skjulte omkostninger
  • Vi har lastbiler med plads til alle dine ejendele
  • Vi bærer både op, ned og klarer alt det hårde arbejde
  • Vi klarer hele flytningen nemt og effektivt, så du ikke behøver at tilkalde forstærkning
  • Vi opbevarer gerne dine ejendele
  • Du kan få en flyttekonsulent ved langdistanceflytning
  • Professionel og forsvarlig håndtering af al inventar

Kontakt os for mere information om flytning Vejle

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med at transportere dine ting til dit nye hjem. Vælg H.C. Andersens Flyttefirma A/S som dit foretrukne flyttefirma Vejle – så er du garanteret en nem og bekymringsfri flytning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så finder vi en god løsning på netop din situation. Du finder vores oplysninger her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca