Flyttefirma Vanløse

Flyttefirma Vanløse

Vi er specialister i at gøre din flytning nem og overskuelig

At flytte til nye omgivelser kan for mange være et stort skridt at tage. Samtidig kan selve flytningen være en stressende og tidskrævende proces, der kræver timing og tilrettelæggelse. H.C. Andersens Flyttefirma A/S står klar til at hjælpe dig, når tiden er knap og flytningen virker uoverskuelig. Vi har fokus på høj kundeservice og flytter dine ejendele hurtigt og sikkert uanset, om du er privat- eller erhvervskunde. H.C. Andersens Flyttefirma A/S er dit flyttefirma i Vanløse.

 

Flyttefirma Vanløse – Flytning hvor du er i fokus

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilpasser vi os netop din flytteopgave – uanset om du flytter til eller fra Vanløse. Vi stiller mandskab og køretøjer til rådighed i forhold til dine behov. Når du bestiller flytning hos os, får du, som minimum, stillet 2 erfarne og kvalificerede flyttemænd samt en 25m2 flyttebil til rådighed. I forbindelse med din flytning tilbyder vi også:

  • Hjælp til ned- og udpakning af dine ejendele
  • Mulighed for opbevaring af dine ejendele på vores lager
  • Køb eller leje af flyttekasser og andet flytteudstyr
  • Rådgivning og vejledning omkring din flytning
  • Rengøring af til- og fraflyttede bopæle/lokaler

Kunden skal være i fokus og derfor er din tilfredshed vores ambition. Vi bestræber os på at yde den bedst mulige service for dig. Vi er din flyttemand Vanløse.

Her kan du læse om vores tidligere kunders oplevelser.

 

Ingen overraskelser

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S aftaler vi fra start en fast pris på din flytning. Hos os er der ingen skjulte gebyrer og uforudsete udgifter. Du er i fokus, og derfor er det vigtigt for os at yde en god og gennemskuelig service. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S betyder gennemskuelig service, at efterregninger og yderligere betalinger ikke vil finde sted. Hos os får du ingen ubehagelige overraskelser, når flytningen er gennemført. Vi aftaler en fast pris og den holder vi!

Er du interesseret i at se vores faste priser på flytning, kan du læse mere her.

 

Forsikret under hele flytningen

At der ikke er nogle overraskelser, betyder også for os, at flytningen skal være en tryg og sikker oplevelse. Når du overlader dine ting i vores hænder, sørger vi for at alt bliver behandlet ordentligt og bliver flyttet forsvarligt. Skulle der, mod forventning, alligevel være sket skader, er du som kunde hos os forsikret i henhold til forsikringsloven. Du skal blot anmelde eventuelle skader senest 48 timer efter endt flytning. Hos os er du sikker på, at du vælger et Vanløse flyttefirma, hvor sikkerheden er i orden.

 

Skal vi være dit lokale flyttefirma?

At vælge et flyttefirma Vanløse kan virke uoverskueligt. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S bestræber vi os på at tilbyde en bedre service og en bedre oplevelse end andre flyttefirmaer Vanløse. Er du interesseret i at finde den optimale løsning på din flytteopgave, så kontakt os i dag og få rådgivning/vejledning omkring din flytning, så er du sikker på at vælge rigtigt.

Kontakt os online og få et uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca