Flyttefirma Tårnby

Flyttefirma Tårnby

Få et godt flyttetilbud på et flyttefirma i Tårnby

Vores flytteteam har efterhånden mange års erfaringer med flytninger på Amager og særligt i Tårnby. Vi kender derfor området, og har nemt ved at finde rundt med flyttebilen.

Med en flytning fra H.C. Andersens Flyttefirma får du engagerede flyttemænd, der yder deres bedste. Hos os er du som kunde altid i centrum, og det handler for os om, at gøre din flytning til en god historie.

Vi udfører både privat- og erhvervsflytning og ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

Som dit flyttefirma i Tårnby tilbyder vi:

  • Hurtig og effektiv flytning af engagerede og servicemindede flyttemænd
  • Faste lave priser og dermed ingen efterregninger
  • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
  • Min. 2 flyttemænd pr. flytning
  • Køb eller leje af flyttekasser, flyttetæpper og møbelhunde
  • Opbevaring af ejendele

Hos os har du selv mulighed for at vælge størrelsen på flyttebilen samt antal af flyttemænd til din flytning. Vi står klar med flyttebiler fra 25m3 til 75m3 samt kompetente og stærke flyttemænd til flytning i dit nærområde.

Få opbevaret dine ejendele hos os

Har du brug for ekstra opbevaringsplads ved din til- eller fraflytning i Tårnby, har du mulighed for at få opbevaret dine ejendele på vores opbevaringslager.

Lageret er videoovervåget, beskyttet mod skadedyr og alarmsikret. Vi kan derfor garantere at dine ejendele vil være i trygge hænder hos os.

Læs mere om muligheder for opbevaring her.

Et Tårnby flyttefirma der er til at stole på

H.C. Andersens Flyttefirma er en professionel flytteforretning, der har fokus på dig og din flytning. Vi lytter til dine ønsker og behandler dine ting med største omhu. Vi møder altid op til den aftalte tid, og overholder de aftaler vi har lavet.

Forud for en flytning, rådgiver vi altid om nedpakning og brug af flytteudstyr til eller fra Tårnby. Vi er ærlige og vil altid lave det bedste flyttetilbud, der er skræddersyet til dig, og det du har brug for.

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at indhente et gratis og uforpligtende tilbud hos os, enten ved at kontakte os på tlf. 78 73 98 07 eller ved at udfylde vores onlineformular.

Du kan også skrive til os på info@hcandersens.dk og høre mere om hvordan vi, som dit flyttefirma Østerbro, hjælper dig bedst muligt videre med din næste flytning.

H.C. Andersens Flyttefirma er din flyttemand i hele København og omegn. Se mere om de områder vi dækker her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline