Flyttefirma Tårnby

Flyttefirma Tårnby

Få et godt flyttetilbud på et flyttefirma i Tårnby

Vores flytteteam har efterhånden mange års erfaringer med flytninger på Amager og særligt i Tårnby. Vi kender derfor området, og har nemt ved at finde rundt med flyttebilen.

Med en flytning fra H.C. Andersens Flyttefirma får du engagerede flyttemænd, der yder deres bedste. Hos os er du som kunde altid i centrum, og det handler for os om, at gøre din flytning til en god historie.

Vi udfører både privat- og erhvervsflytning og ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

Som dit flyttefirma i Tårnby tilbyder vi:

  • Hurtig og effektiv flytning af engagerede og servicemindede flyttemænd
  • Faste lave priser og dermed ingen efterregninger
  • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
  • Min. 2 flyttemænd pr. flytning
  • Køb eller leje af flyttekasser, flyttetæpper og møbelhunde
  • Opbevaring af ejendele

Hos os har du selv mulighed for at vælge størrelsen på flyttebilen samt antal af flyttemænd til din flytning. Vi står klar med flyttebiler fra 25m3 til 75m3 samt kompetente og stærke flyttemænd til flytning i dit nærområde.

Få opbevaret dine ejendele hos os

Har du brug for ekstra opbevaringsplads ved din til- eller fraflytning i Tårnby, har du mulighed for at få opbevaret dine ejendele på vores opbevaringslager.

Lageret er videoovervåget, beskyttet mod skadedyr og alarmsikret. Vi kan derfor garantere at dine ejendele vil være i trygge hænder hos os.

Læs mere om muligheder for opbevaring her.

Et Tårnby flyttefirma der er til at stole på

H.C. Andersens Flyttefirma er en professionel flytteforretning, der har fokus på dig og din flytning. Vi lytter til dine ønsker og behandler dine ting med største omhu. Vi møder altid op til den aftalte tid, og overholder de aftaler vi har lavet.

Forud for en flytning, rådgiver vi altid om nedpakning og brug af flytteudstyr til eller fra Tårnby. Vi er ærlige og vil altid lave det bedste flyttetilbud, der er skræddersyet til dig, og det du har brug for.

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at indhente et gratis og uforpligtende tilbud hos os.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

H.C. Andersens Flyttefirma er din flyttemand i hele København og omegn. Se mere om de områder vi dækker her.

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin