Flyttefirma Søborg

Flyttefirma Søborg

Vi er dit lokale flyttefirma i Søborg

Flytning er ofte en besværlig, hård og kompliceret proces, og derfor kan det være uoverskueligt at få klaret oven i en hektisk hverdag. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er vi passioneret omkring flytning. For os er flytning et arbejde – et arbejde vi brænder for. Vi leverer altid en god og professionel service, og vi sætter en ære i at gøre din flytning til en god historie.

                                                                                       

Du får altid en fast, men god pris 

Med H.C. Andersens Flyttefirma A/S er du sikker på at få en fast og god pris. Vi har ingen skjulte gebyrer eller tillæg og ingen grimme overraskelser på slutregningen. Vi håndterer flytning for både erhvervskunder og private kunder. Du kan altid selv vælge vurdere, hvor mange flyttemænd du har brug for og hvor stor flyttebilen skal være, men vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning, hvis du skulle have behov for det.

Gældende for både privat- og erhvervskunder er:

  • Du får altid mindst 2 flyttemænd
  • Professionel flytning og god service
  • Samme pris, uanset kilometertal og eventuelle etager
  • Opbevaring af ejendele, som du ikke selv har plads til
  • Tilbud om leje af flyttekasser

Som dit Søborg flyttefirma føler vi en forpligtelse over for dig til at vise, at vi er specialister inden for flytning.

Har du brug for et tilbud på din flytning, så udfyld vores formular, som du finder her. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

 

Flyttefirma Søborg – mere end bare flytning

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er vi ikke som andre flyttefirmaer Søborg. Vi er mere end bare at transportere flyttekasser fra A-B. Vi tilbyder også at opkøbe og rydde dødsbo. På den måde får du en bekymring mindre, i en ellers hård tid.

Vi hjælper dig desuden med sparring og rådgivning før din flytning, og vi tilbyder også at hjælpe med at pakke dit hjem eller kontor ned, så du er helt klar til at flytte. Vi er din flyttemand Søborg, og derfor tilbyder vi også vores hjælp, når selve flytningen er overstået. Hvis der ikke er plads til alle dine ejendele i dit nye hjem eller kontor, så tilbyder vi at opbevare dem for dig.

Du kan læse mere om vores opbevaringslager her.

 

Kontakt os og hør nærmere om vores ydelser

Vi er overbeviste om at vi kan yde den bedste service for dig og være med til at opfylde dine drømme. Derfor ser vi os selv som dit lokale flyttefirma Søborg. Kontakt os i dag, for at høre nærmere om, hvordan vi kan gøre livet nemmere for dig. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen