Flyttefirma Søborg

Flyttefirma Søborg

Vi er dit lokale flyttefirma i Søborg

Flytning er ofte en besværlig, hård og kompliceret proces, og derfor kan det være uoverskueligt at få klaret oven i en hektisk hverdag. Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er vi passioneret omkring flytning. For os er flytning et arbejde – et arbejde vi brænder for. Vi leverer altid en god og professionel service, og vi sætter en ære i at gøre din flytning til en god historie.

                                                                                       

Du får altid en fast, men god pris 

Med H.C. Andersens Flyttefirma A/S er du sikker på at få en fast og god pris. Vi har ingen skjulte gebyrer eller tillæg og ingen grimme overraskelser på slutregningen. Vi håndterer flytning for både erhvervskunder og private kunder. Du kan altid selv vælge vurdere, hvor mange flyttemænd du har brug for og hvor stor flyttebilen skal være, men vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning, hvis du skulle have behov for det.

Gældende for både privat- og erhvervskunder er:

  • Du får altid mindst 2 flyttemænd
  • Professionel flytning og god service
  • Samme pris, uanset kilometertal og eventuelle etager
  • Opbevaring af ejendele, som du ikke selv har plads til
  • Tilbud om leje af flyttekasser

Som dit Søborg flyttefirma føler vi en forpligtelse over for dig til at vise, at vi er specialister inden for flytning.

Har du brug for et tilbud på din flytning, så udfyld vores formular, som du finder her. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

 

Flyttefirma Søborg – mere end bare flytning

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er vi ikke som andre flyttefirmaer Søborg. Vi er mere end bare at transportere flyttekasser fra A-B. Vi tilbyder også at opkøbe og rydde dødsbo. På den måde får du en bekymring mindre, i en ellers hård tid.

Vi hjælper dig desuden med sparring og rådgivning før din flytning, og vi tilbyder også at hjælpe med at pakke dit hjem eller kontor ned, så du er helt klar til at flytte. Vi er din flyttemand Søborg, og derfor tilbyder vi også vores hjælp, når selve flytningen er overstået. Hvis der ikke er plads til alle dine ejendele i dit nye hjem eller kontor, så tilbyder vi at opbevare dem for dig.

Du kan læse mere om vores opbevaringslager her.

 

Kontakt os og hør nærmere om vores ydelser

Vi er overbeviste om at vi kan yde den bedste service for dig og være med til at opfylde dine drømme. Derfor ser vi os selv som dit lokale flyttefirma Søborg. Kontakt os i dag, for at høre nærmere om, hvordan vi kan gøre livet nemmere for dig. 

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen