Flyttefirma Silkeborg

Flyttefirma Silkeborg

Har du brug for hjælp til at flytte?

Lad vores erfarne flyttefolk hjælpe dig med det tunge slæb, så du kan koncentrere dig om resten. Hos H.C. Andersens Flyttefirma er kundens behov altid vores fokus, derfor skræddersyr vi flyttetilbud, så de passer præcis til dine ønsker. Vi sikrer, at din flytning bliver så effektiv og problemfri som muligt. For at imødekomme ethvert ønske tilbyder vi at klare nogle af de praktiske gøremål som f.eks.: 

  • Leje eller køb af flyttekasser m.m. 
  • Ned- og udpakning af dine ejendele 
  • Opbevaring, hvis pladsen er trang  

Vores ambition er din tilfredshed, og vi bestræber os altid på at levere den bedste service.  

  

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S slipper du for skjulte udgifter

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S kommer der ingen grimme overraskelser, når flytningen er ovre. Vi aftaler altid en fast pris fra start. Når kontrakten er udformet og underskrevet, kommer du aldrig til at betale mere end den angivne pris!  

Troværdighed, god kundeservice og høj kvalitet er de værdier, som vi arbejder omkring, når du og mange andre glade kunder skal have hjælp til en flytning. Du kan trygt regne med, at vi kan vores kram, og vi har meget erfaring med flytninger i og omkring Silkeborg. For at tilgodese dig og dine behov, tilbyder vi fornuftige og overkommelige priser. Vores faste priser er udarbejdet for, at du skal være tryg, når du benytter os til din flytning.  

Kørsel fra os til dig er altid gratis. Hvis vi skal parkere i midtbyen, har vi beregnet et prisestimat på parkeringstaksten, som vil fremgå i kontrakten. Det er indregnet i den samlede pris for vores hjælp og overstiger parkeringen dette, betaler vi selv differencen. Vi vil kun operere med transparente og ærlige priser, så du altid ved, hvad du betaler for!  

Læs mere om vores priser her. 

  

Vi har erfarne og effektive flyttefolk til din service  

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er tilfredse kunder vores varemærke. Vores flyttemænd er de bedste i branchen og de flytter altid med et smil. Vi behandler altid dine ejendele som var de vores egne. Du kan derfor altid være tryg ved at overlade din flytning til os. For at sikre en høj kvalitet, sørger vi for, at du kan leje eller købe de nødvendige redskaber. Vores flyttekasser er af bedste kvalitet og kan indeholde op til 60 kg. pr. kasse, hvor normale flyttekasser kun kan indeholde 20 kg. Du har også mulighed for at købe eller leje: 

  • Flyttetæpper 
  • Bølgepap 
  • Bobleplast 
  • Silkepapir 

For mere info om køb eller leje af flyttekasser klik her. 

 

Flyttefirma Silkeborg - få et uforpligtende tilbud på din flytning 

H.C. Andersens Flyttefirma A/S har altid faste og overkommelige priser. Vi har mange gode flytteoplevelser bag os, så hvis du har brug for effektive og kompetente flyttefolk, så vælg os som dit flyttefirma i Silkeborg.  

Ingen opgave er for stor eller lille for H.C. Andersens Flyttefirma A/S – Vi står altid klar til at hjælpe dig med præcis den flytning, du står overfor. Vi tilbyder flytninger i hele landet samt udlandet, både privatflytning og erhvervsflytning - alt er muligt.    

Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig, eller hvordan du vil gribe opgaven an? Så kontakt os her eller via kontaktformularen her på siden. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose