Flyttefirma Rødovre

Flyttefirma Rødovre

Dit professionelle flyttefirma i Rødovre

H.C. Andersens Flyttefirma A/S er din lokale flyttemand, og med os kan du være sikker på, at din flytning bliver klaret professionelt af dygtige flyttemænd. Kunden er vores førsteprioritet, og vi yder altid den bedste service. Det er vigtigt for os, at du har en positiv oplevelse med H.C. Andersens Flyttefirma A/S, og vi bestræber os på at gøre din flytning til en god historie.

 

VI kan klare alle typer af flytning

Uanset hvor du flytter fra og til, så kan vi hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S være dit lokale flyttefirma. Vi klarer flytning for både erhvervskunder og private kunder, og vi kan håndtere alle opgaver – store som små. Med H.C. Andersens Flyttefirma A/S får du altid minimum 2 flyttemænd og en flyttebil på 25m2, men du kan også sagtens bestille flere flyttemænd og en større flyttebil. Hvis du er i tvivl om dit behov, er vores kompetente konsulenter klar til at rådgive dig om din flytning.

Følgende ydelser er blandt andet tilgængelige for både privat- og erhvervskunder:

  • Mulighed for køb og leje af flyttekasser
  • Professionel flytning af ejendele og inventar
  • Samme pris, uanset antal kilometer og eventuelle etager
  • Opbevaring af ejendele, som dit nye hjem eller kontor ikke kan huse

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er vi ikke som andre flyttefirmaer i Rødovre. Vi har ingen skjulte gebyrer og tillæg, og når vi giver en pris forbliver den fast. På den måde får du ingen grimme overraskelser på din slutregning.

Indhent et godt tilbud, der passer til netop dine behov her

 

Flyttefirma Rødovre – altid tilfredse kunder

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S gør vi altid vores absolut bedste for at kunden skal være tilfreds. Uanset om der er tale om et værelse, en lejlighed, et hus eller kontor, så klarer vi altid din flytning med et smil. Det gør vi fordi, vi er passioneret omkring flytning, og fordi vi forstår, at hvis ikke kunden er tilfreds, er ingen tilfredse. Det er vores filosofi, og det er det, fordi vi bestræber os på at være dit foretrukne Rødovre flyttefirma.

Her kan du læse om vores mange tilfredse kunders oplevelse med H.C. Andersens Flyttefirma A/S

 

Få et godt tilbud i dag

H.C. Andersens Flyttefirma A/S har altid en konsulent, som er klar på at rådgive og sparre med dig omkring din flytning. Din flyttemand Rødovre er specialister i flytning, og der er ikke dét spørgsmål vedrørende flytning, vi ikke kan svare på. Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan blive dit flyttefirma Rødovre.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Rigtig glade for samarbejdet

"Vi er rigtig glade for samarbejdet med H. C. Andersens Flyttefirma. De er meget fleksible, kommer til tiden og vigtigst af alt stiller de op med hjælpsomme og vellidte flyttemænd, der håndterer arbejdet professionelt. De yder et rigtig godt stykke arbejde i vores optik." Caroline

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca