Flyttefirma Randers

Flyttefirma Randers

H.C. Andersens Flyttefirma A/S klarer din flytning nemt og effektivt  

Er din flytning blevet et omfattende og krævende projekt, som du hverken har tid eller overskud til?  

Så kan H.C. Andersens Flyttefirma A/S skræddersy en løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi klarer hele flytningen for dig, den uoverskuelige omfattende ned- og udpakning, de tunge løft og al koordinering, så du kan koncentrere dig om alt andet. Vi leverer altid en hurtig, effektiv og sikker flytning, som samtidig er til faste konkurrencedygtige priser. 

  

En flytning efter dine ønsker og behov 

H.C. Andersens Flyttefirma A/S har altid vores kunder i fokus og vi bestræber os derfor altid på at levere en løsning, der præcist opfylder dine ønsker og behov. Uanset, om du blot har brug for transport af dine ejendele eller du også ønsker, at vi står for ned-og udpakning af dine tallerkener, kopper og øvrige møbler. Vi sørger for, at vores flyttefolk er uddannede og kompetente og kan derfor garantere, at alle dine ting bliver flyttet hurtigt og sikkert.  

  

Vælg H.C. Andersens Flyttefirma

H.C. Andersens Flyttefirma A/S Randers tilbyder dig: 

 • Faste lave priser uden skjulte udgifter  
 • Flytning for private eller erhverv i hele Danmark og udlandet 
 • Min. to kompetente og engagerede flyttemænd pr. flytning 
 • Leje eller salg af flyttekasser 
 • Overvåget og alarmsikret opbevaringsrum til det, du ikke har plads til 
 • Flyttebiler fra 25 m3 til 75 m3 

Din tilfredshed er vores ambition. Derfor bestræber vi os altid på, at vores kunder føler sig trygge ved at overlade deres ejendele i vores varetægt og vi behandler altid dine ting med stor forsigtighed. 

  

Faste konkurrencedygtige priser 

Når du henvender dig til H.C. Andersens Flyttefirma A/S får du altid en ærlig og fast pris. Du bliver straks tilknyttet en af vores erfarne flyttekonsulenter. Vores flyttekonsulent kommer gratis ud og besigtiger din flytning, tilbyder rådgivning og fastsætter en pris, så der ikke opstår nogen uforudsete udgifter. Det betyder, at når kontrakten er udformet og underskrevet, skal du ikke betale mere, end den pris der fremgår deri. Kørsel fra os til dig er altid gratis og vi har inden da beregnet et prisestimat på parkeringstaksten, som også vil fremgå i kontrakten. Det er indregnet i den samlede pris for vores hjælp og overstiger parkeringen dette, betaler vi selvfølgelig differencen. Vi arbejder kun med ærlige og transparente priser, så du altid ved, hvad du betaler for og hvilke services du får.  

Du kan læse mere om vores priser her. 

  

Vores flyttemænd er de bedste i branchen 

Hos H.C. Andersens Flyttefirma A/S er din tilfredshed vores varemærke. Du vil altid blive mødt af erfarne og imødekommende flyttemænd. Med vores mange år i branchen, ved vi, at nedpakning er essentielt for, at dine ting kommer sikkert fra A til B. Derfor tilbyder vi de nødvendige redskaber for en kvalitetssikret flytning. Du skal derfor ikke tænke på at skulle ud at købe en masse, vi har, hvad du behøver.  

Vi tilbyder salg og leje af: 

 • Flyttekasser 
 • Flyttetæpper 
 • Bølgepap 
 • Bobleplast 
 • Silkepapir 

For mere info om salg eller leje af flyttekasser klik her. 

  

Mangler du lidt ekstra plads – Så har vi rigeligt

Ønsker du opbevaring af nogle ting - så klarer vi også den. Vi tilbyder at opbevare dine ejendele i vores videoovervågede og alarmsikrede opbevaringslager.  

Du kan finde flere oplysninger om opbevaringsmuligheder her. 

   

Flyttefirma Randers - Få et uforpligtende tilbud på din flytning 

Står du og mangler et flyttefirma i Randers til din flytning, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi garanterer en nem og effektiv flytning med stærke og dygtige flyttemænd. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og service. 

Vi er et stærkt anbefalet flyttefirma. Læs vores referencer og mere om, hvordan andre kunder har oplevet H.C Andersens Flyttefirma. 

Du er altid velkommen til at hente et uforpligtende og gratis tilbud på din flytning i Randers. Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig, eller hvordan du vil gribe opgaven an? Så kontakt os via kontaktformularen her på siden eller find vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

200% tilfreds

"Rigtig god service, søde og hjælpsomme flyttemænd, venlig og imødekommende medarbejdere i administrationen - så kan man da ikke være andet end 200% tilfreds." Birgitte Balle Sørensen

Super service

"Meget effektive og servicemindede. Ingen 'slinger i valsen'." Rebecca