Flyttefirma priser

Flyttefirma priser

H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder konkurrencedygtige flyttefirma priser

H.C. Andersens Flyttefirma A/S gør din flytning let og overskuelig. Vores flyttemænd er blandt Danmarks bedste, mest effektive og venlige – og endda til favorable flyttefirma priser.

Her er tre gode grunde til at vælge H.C. Andersen Flyttefirma A/S, hvis du ønsker en effektiv og billig flytning:

  • Fast lav pris og ingen efterregninger
  • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
  • Hurtig og effektiv flytning af engagerede flyttemænd

Flyttefirmaer- priser kan være svære at gennemskue

Vi forsøger at holde priserne så langt nede som muligt, så du får den bedste start på flytningen. Vi tilbyder flytterfirma timepris og faste priser, så du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, regninger eller det, der står med småt. Hos os ligger prisen fast, og dét bliver der ikke ændret på, om så vi taber på det.

Du kan læse mere om vores faste flyttefirma priser for privatflytning her.

Undgå spildt arbejdstid med en nem og effektiv erhvervsflytning med H.C. Andersens Flyttefirma A/S.

Hos os får du altid hjælp til flytningen af minimum to flyttemænd og én flyttebil. Vi står klar med flyttebiler fra 25-75 m3 samt stærke flyttemænd, der har stor respekt for dine ejendele, og som vil behandle dem med forsigtighed.

Vi kan hjælpe dig med alt i forbindelse med flytningen

Vi tilbyder at stå for alt vedrørende din flytning: nedpakning, ind- og udbæring af tunge og lette møbler, hårde hvidevarer og flyttekasser, flyttetransport og efterfølgende rengøring. Derudover kan du leje flyttekasser hos os, der er af bedste kvalitet, og som kan bære op til 40 kilo.

Hvis pladsen er trang i din nye bolig eller dit nye erhverv, kan vi også tilbyde at opbevare dine ejendele. Vores opbevaringslager er både alarmsikret, videoovervåget, samt sikret mod skadedyr. Du kan derfor være sikker på, at dine ting er i trygge hænder hos os. 

Læs mere om dine muligheder for opbevaring hos os.

Vi gør din flytning til en god historie – kontakt os i dag

Vi hedder H.C. Andersens Flyttefirma A/S, da vi gør din flytning til en god historie, hvor alt ender godt som i eventyrerne.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Søde flyttemænd

"Tak for et godt stykke arbejde. Sætter pris på jeres arbejdsomhed og overholdelse af tider! Desuden blev det ikke dyrere end forventet. Tak." Camilla Lillelund Nielsen

Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

God flytning

"Nogle vilde gutter der kunne flytte hurtigt og effektivt! Kan varmt anbefale det! :)" Jakob Brygger Falk Hansen

Fantastisk flyttefirma

"Fantastisk flyttefirma, god pris og god til at overholde aftale. Vi havde tre friske og dygtige flyttemænd og de var fantastiske. De var venlige og rare og var gode til at vise vores tre børn flyttebilen og gode til at lade dem hjælpe til. De var gode til at tage fra og super effektive. De tre var med til at gøre vores flytning så nem som muligt. Vi vil virkelig anbefale H.C Andersens flyttefirma og de tre gæve og dygtige flyttemænd." Stefan