Flyttefirma priser

Flyttefirma priser

H.C. Andersens Flyttefirma A/S tilbyder konkurrencedygtige flyttefirma priser

H.C. Andersens Flyttefirma A/S gør din flytning let og overskuelig. Vores flyttemænd er blandt Danmarks bedste, mest effektive og venlige – og endda til favorable flyttefirma priser.

Her er tre gode grunde til at vælge H.C. Andersen Flyttefirma A/S, hvis du ønsker en effektiv og billig flytning:

  • Fast lav pris og ingen efterregninger
  • Samme pris, uanset kilometerantal og etage
  • Hurtig og effektiv flytning af engagerede flyttemænd

Flyttefirmaer- priser kan være svære at gennemskue

Vi forsøger at holde priserne så langt nede som muligt, så du får den bedste start på flytningen. Vi tilbyder flytterfirma timepris og faste priser, så du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, regninger eller det, der står med småt. Hos os ligger prisen fast, og dét bliver der ikke ændret på, om så vi taber på det.

Du kan læse mere om vores faste flyttefirma priser for privatflytning her.

Undgå spildt arbejdstid med en nem og effektiv erhvervsflytning med H.C. Andersens Flyttefirma A/S.

Hos os får du altid hjælp til flytningen af minimum to flyttemænd og én flyttebil. Vi står klar med flyttebiler fra 25-75 m3 samt stærke flyttemænd, der har stor respekt for dine ejendele, og som vil behandle dem med forsigtighed.

Vi kan hjælpe dig med alt i forbindelse med flytningen

Vi tilbyder at stå for alt vedrørende din flytning: nedpakning, ind- og udbæring af tunge og lette møbler, hårde hvidevarer og flyttekasser, flyttetransport og efterfølgende rengøring. Derudover kan du leje flyttekasser hos os, der er af bedste kvalitet, og som kan bære op til 40 kilo.

Hvis pladsen er trang i din nye bolig eller dit nye erhverv, kan vi også tilbyde at opbevare dine ejendele. Vores opbevaringslager er både alarmsikret, videoovervåget, samt sikret mod skadedyr. Du kan derfor være sikker på, at dine ting er i trygge hænder hos os. 

Læs mere om dine muligheder for opbevaring hos os.

Vi gør din flytning til en god historie – kontakt os i dag

Vi hedder H.C. Andersens Flyttefirma A/S, da vi gør din flytning til en god historie, hvor alt ender godt som i eventyrerne.

Du finder vores kontaktoplysninger her. 

Indhent tilbud

Få et gratis uforpligtende tilbud på din flytning

Indhent tilbud

Bliv ringet op

Skal vi fortælle dig om de mange muligheder?

Ja tak, ring mig op Beskeden er sendt
x


Super god oplevelse

"Det var en super god oplevelse at benytte H.C. Andersens Flyttefirma. Der var styr på det hele lige fra leveringen af flyttekasserne til selve flytningen. Desuden var flyttemændene meget imødekommende, flittige og løsningsorienterede." Maiken Luvin

Billig flytning med super service

"Vi flyttede den 27. december fra Frederiksberg til Værløse, tiltrukket af den billige pris. Vi flyttede 89 m2 fra 1. sal plus et kælderrum, og det tog ca. 3 timer - både før, under og efter var der høj service og venlige mennesker." Jens Kristian Villadsen

Fremragende service

"Jeg vil anbefale dette flyttefirma til alle! De er meget professionelle med en service, der er i top! Kan kun varmt anbefale dem - dem vil jeg bruge igen." Hanne Skjelmose

UOVERTRUFFEN.

"Vi er mere end tilfredse - Jeres ansatte er simpelthen SÅ søde og service mindede – nedpakning og selve flytningen forløb over al forventning. Inden de gik tilbød drengene at hjælpe os af med indpakningspapiret! Viser bare stort overskud og det sidste man husker om sin flytning - Bedre visitkort kan man ikke efterlade. " Majbritt Pedersen